16e KMM bij Zilveren Kruis

Microcontent & klantbeleving tijdens het 16e KMM bij Zilveren Kruis!

Voor het sweet 16 feestje van het KMM waren we te gast bij Zilveren Kruis in Leiden. Wat was het weer een leuke, geslaagde dag! Deze editie stond in het teken van Microcontent en Klantbeleving. Tijdens de KM-battle vlogen de argumenten en woorden heen en weer, en debatteerden we over stellingen met betrekking tot micrcocontent!

Evert Vols – Word zelf een Klantbelever!

Word zelf een Klantbelever!
Evert Vols trapte de inspirerende dag af en leerde ons hoe je zelf Klantbelever wordt! Het werd duidelijk dat, om een goede klantbeleving neer te kunnen zetten, het in één keer goed antwoord geven op de klantvraag een belangrijk onderdeel is.

>> Bekijk hier hoe je zelf Klantbelever wordt!

 

Zilveren Kruis – Klantcase

 

 

 

Klantcase Zilveren Kruis
Jorik van der Hoek en Maarten Kreft vertelden ons hoe ze bij Zilveren Kruis, kennismanagement naar een hoger niveau hebben getild. Zo zetten zij 1 kennisbank in voor meerdere kanalen, en beantwoordt Virtuele Assistent Zoë klantvragen in 1 keer goed!

>> Bekijk hier de klantcase van Zilveren Kruis

 

Kennismanagement Battle
De dag sloten we af met een KM-battle over microcontent. Natuurlijk weten wij dat microcontent het makkelijk maakt om je content in te zetten in verschillende kanalen. De meerwaarde zit hem dan ook in het onderzoeken van de voor- en tegenargumenten vanuit de verschillende perspectieven. Dit leverde waardevolle (en leuke) discussies op. Door de tegenargumenten van de andere partij te weerleggen, kan jij de waarde van microcontent makkelijker overbrengen in je organisatie!

Een voorbeeld van één van de stellingen:

Microcontent kan moeiteloos in alle kanalen worden gebruikt

Na de heerlijke lunch won team Rabobank dit keer de Quiz en gingen zij met de wisselbokaal naar huis. Gefeliciteerd Judith!

 

 

 

 

 

Kom jij langs bij onze volgende editie van het KMM? Houd onze website dan in de gaten of volg ons op LinkedIn.

Tot ziens op KMM 17!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *