5 redenen om het KMM bij te wonen

Binnenkort vieren wij het Sweet 16 feestje voor het KMM. We gaan namelijk alweer ons 16e KMM tegemoet. Ben je wel eens op het KMM geweest? Wist je dat het KMM staat voor Kennismanagement Meet-up? Waarom je dit feestje niet kan missen? Wij geven je 5 redenen!

1. Elk KMM een andere toffe locatie
Het KMM is elke keer bij een bedrijf. Een klant of ander bedrijf binnen onze community stelt hun locatie open voor het evenement. Een leuke kans om eens ergens binnen te komen en inspiratie op te doen. Ook is het leuk voor je netwerk en om eens te zien hoe het kantoor van een ander eruit ziet. Deze keer zijn we bij het Zilveren Kruis in Leiden. Zo kom je nog eens ergens!

2. Ontmoet de KMM-community!
Het leukste van alles is natuurlijk dat je mede-kennismanagementexperts leert kennen. Naast gezelligheid, leer je veel van elkaar en inmiddels bestaat de KMM-community al uit meer dan 300 KM’ers! Elk KMM krijg je de mogelijkheid te sparren en kennis te delen met mensen uit jouw vakgebied. Dat maakt kennis delen nog leuker! Deze keer zijn we bij het Zilveren Kruis in Leiden. Zo kom je nog eens ergens!

3. Altijd een leuk onderwerp!
Elk KMM heeft een ander thema. Zo leer je dus elke keer weer nieuwe dingen. Tijdens het 15e KMM leerde je hoe je draagvlak creëert voor Team Knowledge binnen je organisatie. Dit keer gaat het over Microcontent & Klantbeleving! Zo is het elke keer anders en ga je geïnspireerd naar huis!

4. Toffe en enthousiaste sprekers
Naast klantcases zorgen we altijd voor een inspirerende keynote. Zo neemt Evert Vols van Buro Improof je tijdens het 16e KMM mee in de wereld van klantbeleving en klantreizen. We zorgen altijd dat we sprekers in huis halen die weten waar ze over praten. Zo ga je altijd met nieuwe inzichten naar huis!

5. Niet stil zitten, maar meedoen!
Een KMM is niet alleen stil zitten, maar ook lekker interactief! Je werkt samen met andere KM’ers en in teams dagen we je uit om mee te denken over kennismanagement vraagstukken. Zo ga je niet alleen naar huis met nieuwe inzichten, maar leer je ook direct hoe je deze in de praktijk toepast! Daarnaast is er elk KMM een leuke quiz met een nog leukere prijs. Er valt dus nog meer te winnen dan alleen kennis!

Vier jij onze Sweet 16 mee? We zien je graag! 

Inschrijven

Schrijf je nu in voor het 16e KMM op donderdag 17 oktober!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *