Carwash – Voor een schonere toekomst

Je bedrijf verandert continu. Of het nu je diensten, producten of je bedrijfsvoering is, je bedrijf is nooit hetzelfde. Hierdoor verandert ook je kennis. Als je je kennisbank niet up-to-date houdt loop je het risico dat je werknemers verkeerde informatie aan je klant geven – en dat wil je niet.

De kennisbank van je organisatie is het voertuig waarmee je informatie overbrengt van je bedrijf naar je klant. Maak je deze niet regelmatig schoon? Dan wordt je kennisbank vies en slordig. Een vieze auto en een vieze kennisbank moet schoon – en daar komt de TKC Carwash in het spel. Wij zorgen dat al je kennis nuttig en bruikbaar is. Je werknemers vinden makkelijker de juiste artikelen en alle informatie is juist.

Onze schoonmaakmiddelen

Wij gaan aan de slag met je kennisbank en beginnen met de Carwash:

  • Welke artikelen zijn nog relevant en welke informatie kan weg?
  • Zijn al je artikelen nog up-to-date met het bedrijf?
  • Is elk artikel makkelijk te lezen en voor iedereen te begrijpen?
  • Kunnen je medewerkers makkelijk de juiste informatie vinden?

Zodra wij weten hoe vies je kennisbank is en waar dit vuil vandaan komt begint de Carwash te draaien en poetsen, schrobben en boenen wij tot alles weer glimt en blinkt.

De oplossing van TKC

Heb je de kennisbank van jouw organisatie niet schoongehouden of weet je niet hoe je het vuil weer van je artikelen krijgt? De met sop en sponzen bewapende consultants van TKC komen met plezier bij je langs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *