Chatbot Design Workshop

Chatbot: what’s in it for you?

Wil jij klanten nog sneller en beter helpen? Wil jij ontdekken wat een chatbot voor jouw organisatie kan betekenen? Volg dan de Chatbot Design Workshop!

Een chatbot wordt gebruikt voor veel processen. Daarom helpen wij jou een begin te maken met een focusbot; een chatbot die je in kunt inzetten voor elk onderdeel binnen je organisatie.

Een voorbeeld van een focusbot is de voorraadbot. Deze zet je in om alleen vragen omtrent voorraden te beantwoorden. Zo weet de klant precies met welke vragen hij bij deze bot terecht kan.

Zet je chatbot dus slim in op een proces waarmee hij een groot volume kan afvangen of wat hij kan automatiseren. En als hij persoonlijke informatie ophaalt dan wordt de klant sneller én beter geholpen.

Tijdens de Chatbot Design Workshop kijken we naar wat jouw organisatie wil bereiken met de inzet van de chatbot, wie de gebruikers zijn, hoe hierop ingespeeld moet worden, de customer journey en de user journey.

We helpen je bij het definiëren van het proces waar jouw chatbot in moet uitblinken, wie de chatbot gebruikt en welke customer journey de chatbot kan ondersteunen.

Tijdens de workshop:

  • Leer je de do’s en don’ts bij het gebruik van een chatbot.
  • Leer je de uitdagingen kennen bij het gebruik van een chatbot.
  • Krijg je inzicht in de best practices van de chatbot aan de hand van verschillende demo’s.
  • Ga je direct aan de slag met je eigen chatbot journey

Of ben jij gewoon benieuwd wat een chatbot voor jouw bedrijf kan betekenen en wil je de mogelijkheden met ons bekijken? Dan komen we graag langs voor een inspiratiesessie om samen met jou en je collega’s te kijken wat het beste past in jullie bedrijf.

Maak snel een afspraak hieronder!


TKC-workshopchatbot-square

Chatbot inspiratiesessie

Chatbot inspiratiesessie

€999,- excl. BTW

Chatbot Design Workshop

Chatbot Design Workshop

€1.999,- excl. BTW

3 tot 12 personen

Chatbot Design Workshop + gratis demo-omgeving

Chatbot Design Workshop

+ gratis demo -omgeving

€2.499,- excl. BTW

3 tot 12 personen