Maak kennis met onze contentprofessionals!

Duidelijke en vindbare teksten!

Zoek je meer capaciteit en kennis om klantgerichte content te schrijven? Wil je heldere communicatie in de juiste toon op jouw website of kennisbank? Onze contentprofessionals helpen je met het schrijven van duidelijke en vindbare teksten.

Deze experts trainen jouw contentbeheerders, schrijven met ze mee en nemen als het nodig is het werk van je over.

Contentmanager

Zet onze contentmanager in voor het beheren van je dagelijkse content en het bepalen van je contentstrategie. Welk contentmanagementsysteem (CMS) je gebruikt maakt voor ons niet uit.

Online projectmanager 

Werkwijzen als Agile en Scrum zijn voor onze online projectmanagers geen probleem. Zij helpen jou en je contentteam met het ontwikkelen en verbeteren van je kennisbank en website.

Webredacteur

Teksten schrijven en verbeteren. Gesneden koek voor onze allround webredacteuren. Ze helpen je met het schrijven van klantgerichte content en SEO-vriendelijke webteksten voor je website, kennisbank en social media. Daarnaast adviseren en trainen ze jouw contentteam.

Community manager

Een succesvolle community is belangrijk voor je merk en je organisatie. Onze communitymanagers beheren je online community en verbeteren je content met de verzamelde feedback. 

Contentteam op locatie

Onze contentteams komen met al hun kennis en expertise gewoon bij jou op kantoor. Ze helpen jou en je contentteam met schrijven en het verbeteren van teksten. Los je contentproblemen op behulp van onze contentteams.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*