Diensten

Ontdek waarmee wij je helpen

Discovery

Een Discovery geeft antwoord op de vraag: hoe creëer je waarde voor je klant tijdens de (digital) service journey?

Lees verder

Carwash

Vinden klanten de juiste informatie in je kennisbank snel en makkelijk? Carwash je service content!

Lees verder

Coaching

Werken als kennismanagement- professional is een veelzijdige job waarbij het vinden van de juiste weg voor jou niet altijd gemakkelijk is. TKC digital helpt je hier bij.

Lees verder

10 Stappenplan

Stap voor stap begeleiden we je naar een succesvolle implementatie van je service journey zodat je klantvragen overal snel en goed kunt beantwoorden en hiervan kunt leren.

Lees verder

Wat is kennismanagement?

Leer alles over kennismanagement en zorg dat klanten in één keer het goede antwoord krijgen, ongeacht het kanaal dat zij kiezen.

Lees verder

Workshop Visie en Strategie

Een gedeelde visie op kennismanagement is het startpunt voor het ontwerpen van de gewenste situatie. Heb jij al een heldere visie op kennismanagement?

Lees verder

Content as a service

Sluit je content niet meer aan op de vragen die je klanten stellen? Vind je klantgerichte content net als wij een specialisme, maar heb je de juiste specialisten niet in huis? Wij helpen je graag!

Lees verder

TKC Coaching

Werken als kennismanagementprofessional is een veelzijdige job waarbij het vinden van de juiste weg niet altijd gemakkelijk is. TKC digital helpt je hier bij. Met behulp van situationele coaching helpen we je bij het meer grip krijgen op jouw situatie. Hierin kijken we niet alleen naar jouw rol als kennismanagementprofessional, maar hebben we ook oog voor de mens achter deze professional.

Lees verder

DSC_0191