TKC assessments


Wil jij inzicht in de kwaliteiten van je medewerkers in hun huidige of toekomstige rol? Hebben ze wel de juiste skills?
Met onze op maat gemaakte assessments weet je direct of je medewerkers geschikt zijn voor hun rol binnen je team!

TKC Kennismanager Assessment

Waarom een Kennismanager Assessment?
Is de rol van kennismanager beschikbaar gekomen of twijfel je of je huidige werknemer past in de rol van kennismanager? Het Kennismanager Assessment geeft inzicht in het werkgedrag van je werknemers. Zo bepaal je makkelijk welke werknemer geschikt is of welke competenties zij nog kunnen en moeten ontwikkelen. Welke eigenschap is intrinsiek en welke eigenschap verdwijnt zodra de medewerker stress ervaart? Het assessment geeft inzicht in welke medewerker het beste geschikt is voor de rol.

Het gedragsprofiel
Het assessment geeft inzicht in het gedragsprofiel met bijbehorende competenties van individuele medewerkers. Zo nodig zorgen we voor een normprofiel die je matcht met de persoonlijke profielen van medewerkers. Dit geeft inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten van de medewerker. Bijvoorbeeld op het gebied van politieke sensitiviteit en leiderschap. Het assessment concludeert of toekomstige competenties in het werkgedrag aanwezig of te ontwikkelen zijn.

Hoe doen we dat?
1. We interviewen de medewerker
2. Case voorbereiden en presenteren van de uitkomsten
3. 
De medewerker beantwoordt 8 keer 8 vragen om een gedragsprofiel
op te stellen en de groeipotentie inzichtelijk te maken.

 

TKC Assessment Content Specialist

Waarom een Servicecontent Consultant Assessment?
Je krijgt inzicht in de vaardigheden, het werkgedrag én de groeipotentie van je medewerker om goede servicecontent te schrijven! Met dit assessment weet je waar de kwaliteiten van je servicecontent specialisten liggen. Hoe is hun schrijfvaardigheid en waar ligt de groeipotentie? Wij geven hier antwoord op. 

Het gedragsprofiel
Het assessment geeft inzicht in het gedragsprofiel en aanwezige competenties van individuele medewerkers. Zo nodig zorgen we voor een normprofiel dat we matchen met de persoonlijke profielen van medewerkers. Dit geeft inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten van de medewerker. Bijvoorbeeld op het gebied van analyserend vermogen en het verplaatsen in anderen. Daarnaast concludeert het assessment of belangrijke toekomstige competenties voor de functie aanwezig of te ontwikkelen zijn.

Hoe doen we dat?
1. Schrijf een klantgericht artikel.
2. Case voorbereiden en presenteren uitkomsten
3. De medewerker beantwoordt 8 keer 8 vragen om een gedragsprofiel
op te stellen en de groeipotentie inzichtelijk te maken.

 


Start nu met TKC assessments

De TKC Assessments zijn nu ook online af te nemen.