Hulp nodig bij service content schrijven?

Teksten schrijven in de taal van de klant is een vak. Wij leveren contentschrijvers die dit vak beheersen en die het contentwerk voor je uit handen nemen. Zij schrijven bruikbare content voor je klantenservice, in de taal van de klant en SEO-proof. Klantgericht, duidelijk en overzichtelijk. Ook houden ze de veranderingen bij. Zo blijft je content actueel, vindbaar, bruikbaar en juist op al je kanalen. 

Ben je op zoek naar hulp voor het schrijven van teksten voor je website, kennisbank of chatbot? We helpen je graag!

Waarmee helpen onze service content consultants?

  • Bestaande content voor je klantenservice herschrijven, afgestemd op de meestgestelde klantvragen. Dit noemen wij de “Content Carwash”. 
  • Het bestaande contentteam trainen, begeleiden en adviseren bij het schrijven van teksten voor alle kanalen. Denk aan de kennisbank, de FAQ’s op de website. 
  • De bestaande teksten controleren op spelfouten en onjuistheden. 
  • Het tijdelijk overnemen van taken uit het contentteam. Bijvoorbeeld vervanging tijdens zwangerschapsverlof of het verwerken van feedback.
  • Alle bestaande content vervangen door nieuwe, frisse teksten afgestemd op de meestgestelde klantvragen. 

Lees meer over onze service content consultants:

Marloes van den Broek

Service content consultant Marloes weet met haar ervaring welke vragen de klant stelt, hoe hij deze stelt en achterhaalt de vraag achter de vraag. Dit komt ontzettend goed uit bij het schrijven van service content.

Rosanne Kor

Rosanne heeft een grote liefde voor schrijven. Ze kan dan ook haar geluk niet op als service content consultant. Ze schrijft en redigeert teksten voor elk kanaal!

Wil je meer weten over Content as a service?

We love to help you!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*