Contentprofessionals


Maak kennis met onze contentprofessionals!

Heb je (tijdelijk) meer capaciteit en kennis nodig om klantgerichte servicecontent te schrijven? Duidelijk geschreven content en in de juiste toon? Onze contentprofessionals helpen je om vindbare en bruikbare servicecontent te schrijven.
Ze trainen je servicecontentbeheerders. En als het nodig is nemen zij het werk ook tijdelijk van je over!


Alleen een systeem is niet voldoende. Voor elk project hebben wij de juiste contentprofessional voor jou op locatie:


Contentmanager

Onze contentmanagers zet je in voor het beheersen van je dagelijkse contentstromen en helpen bij het bepalen en beheren van je content strategie. Hierbij maakt het voor hun niet uit van welke contentmanagementsysteem (CMS) je gebruik maakt.

Online communicatieadviseur

Op zoek naar een online communicatieadviseur voor de coördinatie van online content of advies bij je communicatiebeleid? Onze communicatieadviseurs helpen je met het adviseren, beheren en de uitvoering van het communicatiebeleid.

Online projectmanager

Op zoek naar een online projectmanager die ervaren is met methodieken als Agile en Scrum? Onze projectmanagers vertalen je ambities naar online successen en zijn ervaren in de ontwikkeling van kennisbanken en websites.

Webredacteur

Gespecialiseerde of allround webredacteuren ondersteunen je bij het (her)schrijven van SEO-vriendelijke webteksten, het creëren van klantgerichte content en het adviseren van je contenteigenaren. Je zet ze in voor je website, kennisbank en social media.

Community manager

Een succesvolle community is belangrijk voor je merk en organisatie. Onze community manager modereert je community als geen ander en maakt de vertaalslag naar andere doelgroepen zodat je op die manier van je klanten leert.

Contentteam op locatie

Behoefte aan een contentteam op locatie met aanvullende kennis en expertise? Hulp nodig bij je contentmigratie van je website of je kennisbank? Los al je contentvraagstukken op met behulp van onze contentteams!Ontmoet onze contentprofessionals!


Waarom wij?

√ Snel en zeer productief

√ Ervaren contentspecialisten en uitstekende servicecontent

√ Coachen van je team bij het verbeteren van hun content skills. Terwijl we carwashen.

√ Flexibel inzetbaar

√ Meertalig: Nederlands, native Engels, Frans en SpaansWie gingen je voor?

Wie gingen je voor?

Wil je meer weten over onze servicecontentprofessionals?