Contentprofessionals


Maak kennis met onze contentprofessionals!

Zoek je meer capaciteit en kennis om klantgerichte content te schrijven? Wil je heldere communicatie in de juiste toon op jouw website of kennisbank? Onze contentprofessionals helpen je met het schrijven van duidelijke en vindbare teksten.

Deze experts trainen jouw contentbeheerders, schrijven met ze mee en nemen als het nodig is het werk van je over.


Wij hebben voor elk project de juiste contentprofessional:


Contentmanager

Zet onze contentmanager in voor het beheren van je dagelijkse content en het bepalen van je contentstrategie. Welk contentmanagementsysteem (CMS) je gebruikt maakt voor ons niet uit.

Online communicatieadviseur

Onze communicatieadviseurs helpen je met het bepalen en uitvoeren van je communicatiebeleid.

Online projectmanager 

Werkwijzen als Agile en Scrum zijn voor onze online projectmanagers geen probleem. Zij helpen jou en je contentteam met het ontwikkelen en verbeteren van je kennisbank en website.

Webredacteur

Teksten schrijven en verbeteren. Gesneden koek voor onze allround webredacteuren. Ze helpen je met het schrijven van klantgerichte content en SEO-vriendelijke webteksten voor je website, kennisbank en social media. Daarnaast adviseren en trainen ze jouw contentteam.

Community manager

Een succesvolle community is belangrijk voor je merk en je organisatie. Onze communitymanagers beheren je online community en verbeteren je content met de verzamelde feedback. 

Contentteam op locatie

Onze contentteams komen met al hun kennis en expertise gewoon bij jou op kantoor. Ze helpen jou en je contentteam met schrijven en het verbeteren van teksten. Los je contentproblemen op behulp van onze contentteams.Ontmoet onze contentprofessionals!


Waarom wij?

√ Snel en zeer productief

√ Ervaren contentspecialisten en uitstekende servicecontent

√ Coachen van je team bij het verbeteren van hun content skills. Terwijl we je content  carwashen.

√ Flexibel inzetbaar

√ Meertalig: Nederlands, native Engels, Frans en SpaansWie gingen je voor?

Wie gingen je voor?

Wil je meer weten over onze servicecontentprofessionals?