Doe de workshop Visie en Strategie nu ook digitaal

Wij vinden het belangrijk om ook tijdens de Coronacrisis bezig te zijn met de toekomst. Wij denken dat deze periode juist bijzonder goed geschikt is voor reflectie en om verder vooruit te kijken. Denk jij er ook zo over? Kijk dan eens naar de workshop Visie en Strategie op Kennismanagement. Zelf hebben we ons namelijk direct aangepast aan de nieuwe situatie en bieden al onze workshops nu ook online aan!

Kennismanagement als onderdeel van je strategie
Wanneer het gaat om kennismanagement, wil je waarschijnlijk snel aan de slag. Het loont daarbij de moeite om te starten met het bepalen van jouw visie en strategie. Hierdoor zul je namelijk uiteindelijk sneller resultaat bereiken. We beginnen daarom met de algehele missie en visie van de organisatie. Vanuit daar werken we aan de kennismanagementstrategie. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze aansluit bij je doelgroep(en) en bij de kanalen die je gebruikt om met je klanten te communiceren.

Dit doen we tijdens de workshop

 • We bepalen een gedeelde visie op kennismanagement
 • We brengen verschillende afdelingen bij elkaar en
      zorgen dat de neuzen dezelfde kant op staan
 • Vanuit de strategie bepalen we de
      volgende stappen waarmee je direct aan de slag kunt
 • We besteden speciale aandacht aan change management
      en continuous improvement
 • Zo zorgen we dat je klaar bent voor de toekomst

Interesse in een digitale workshop? We vertellen je graag meer!

Zodra bekend werd dat persoonlijk contact voorlopig streng werd ingeperkt, zijn we gestart met het aanpassen van onze workshops. Want we komen dan wel niet bij je organisatie langs, wij geloven wel in menselijk contact. Onze workshops zijn dus zeker geen e-learings, maar een digitale variant van onze offline workshops.

Wil je weten hoe zo’n online workshop in z’n werk gaat?
Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en bespreken met jou de beste aanpak voor jouw organisatie. Wij bieden op dit moment al onze workshops online aan. Tot snel!

 

Meer info Workshop Visie en StrategieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *