Freshdesk of Zendesk? Dit is waarom wij voor Freshdesk kiezen!

Freshdesk en Zendesk zijn allebei grote spelers op het gebied van customer engagement. En dan lijken de namen ook nog eens op elkaar. Hoe maak je dan de juiste keuze? Sinds mei van dit jaar zijn wij partner van Freshworks, de paraplu waar ook Freshdesk onder valt. Waarom wij voor Freshworks kozen? Je leest het hier. 

Over Freshworks
Freshworks levert wereldwijd innovatieve software voor optimaal klantcontact. Met de Freshdesk Kennisbank voorzien grote en kleine bedrijven hun klanten op elk moment van de juiste informatie. Freshworks is een cloud-based oplossing van verschillende producten, ontworpen om geïntegreerd in te zetten. Zo creëer je een sterke basis voor een perfecte klantbeleving.

De Freshdesk Kennisbank maakt het je makkelijk
Één van de kernfunctionaliteiten binnen het Freshworks platform, is de geavanceerde Freshdesk Kennisbank. Vanzelfsprekend is deze kennisbank ontworpen om je klant direct en in één keer het juiste antwoord te geven, via welk kanaal dan ook. Daarnaast richt de kennisbank zich sterk op samenwerking binnen de organisatie, om een optimale customer engagement nog makkelijker te maken. 

Wij helpen jou om je klant te helpen
Wij zorgen voor een implementatie die past bij jouw organisatie. Zo kun je direct succesvol aan de slag met de Freshdesk Kennisbank. TKC digital heeft ervaren Freshworks consultants en technical engineers in dienst. Zij zorgen samen met jou voor een vliegende start. De kennisbank is bij aanvang ingericht op jouw specifieke wensen. Je medewerkers zijn getraind, zodat ze zonder moeite aan het werk kunnen. Natuurlijk leveren we support waar nodig.

Interessant voor kleine en grote organisaties
Wij maken geen onderscheid tussen MKB of multinational. Iedere klant verdient tenslotte een perfecte klantbeleving. Daarom is niet alleen de functionaliteit maar ook de pricing van Freshworks voor iedere organisatie interessant, hoeveel medewerkers je ook hebt.

Neem vrijblijvend contact op voor een aanbod op maat. We helpen je graag!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *