Klantgericht (micro)content schrijven

Is je servicecontent goed vindbaar en bruikbaar?

Vinden klanten en medewerkers makkelijk een antwoord op hun vraag en is dit antwoord bruikbaar? Met andere woorden: is je servicecontent goed vindbaar en bruikbaar? Ben jij al een SEO en een SEA goeroe? Heb je de inhoud en de vorm onder controle? Sluiten de teksten goed aan op de marketing en product content? En is de (micro)content consistent op alle touchpoints? Met andere woorden, zegt je chatbot hetzelfde als je callcenter medewerker en de medewerkers in de winkel, of bijvoorbeeld de monteur? Hoe sluit dat dan weer aan op je website en je webwinkel? 

Dit zijn allemaal vragen waar jij antwoord op krijgt tijdens de training klantgericht content schrijven. Met behulp van microcontent kun je deze stukjes informatie afzonderlijk én in combinatie met elkaar vanuit één bron aanbieden via elk kanaal!

In 2 dagen trainen we je content redacteuren en kennisbeheerders om dat onder controle te krijgen. Daarnaast leveren we een document met richtlijnen (een Service Content Guide) zodat jij en je collega’s altijd consistent kunnen werken. 

De training duurt in totaal 2 dagen, exclusief voorbereiding en tussentijdse begeleiding.