Maak een vliegende start met de TKC discovery!

Het klantcontact binnen jouw organisatie gaat eigenlijk best goed. Toch heb je het idee dat er dingen beter kunnen. Of er bestaan meerdere antwoorden op dezelfde vraag, wanneer medewerkers verschillende bronnen gebruiken. Frustrerend voor klant én medewerker!

Je handen jeuken en je wilt dolgraag snel beginnen met het verbeteren van je kennismanagement. Maar waar moet je beginnen? De TKC Discovery helpt je een vliegende start te maken.

Zo doen wij de Discovery

De Discovery voeren we altijd samen met jou uit. We analyseren wat goed gaat en wat beter kan in je customer service journey. We houden diepte-interviews, doen meeluistersessies en deskresearch. Ook houden we een workshop Visie en Strategie om de richtlijnen voor de toekomst te bepalen. Natuurlijk leveren we een concreet plan van aanpak met de oplossingsrichting en de next steps.

We bekijken jouw organisatie van alle kanten

Voor succesvol kennismanagement zijn er veel factoren die meespelen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat we ze allemaal meewegen tijdens de Discovery. Zo besteden we aandacht aan de volgende onderdelen:

  • Het team. De spil van de customer service journey!
  • De kwaliteit, vorm en inhoud van de bestaande content
  • De service journey- en kennismanagementprocessen
  • De bijbehorende organisatie en hoe je systemen daarop aansluiten

Het resultaat van de Discovery wordt zo een concreet advies over hoe je (digital) service succesvol implementeert. Daarmee kunnen we direct aan de slag.

Klaar om de eerste allerbelangrijkste stap te zetten?
Neem contact op met ons en we helpen je verder!

 

Meer informatie

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *