Meet TechTuesday!

by

Meet TechTuesday

Hierbij de allereerste TechTuesday update! Tijdens onze TechTuesdays delen wij technische weetjes, zo houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen op digitaal gebied! Deze week gaat het over Oracle Service Cloud.

Oracle Service Cloud Usergroup

Twee keer per jaar delen we updates en tips en tricks tijdens de OSC usergroup worden nieuwe ontwikkelingen binnen Oracle Service Cloud besproken en ook dit keer was het een succes. Met sommige van onze klanten, zoals Bruna, ONVZ en NPCF bracht het een leuke uitwisseling van kennis maar ook uitdagingen van Oracle Service Cloud gebruikers. Naast updates over het gebruik van OSC vertellen we over de digitale ontwikkelingen binnen TKC en veranderingen voor komend jaar in OSC.

Nieuwe ontwikkelingen binnen Oracle Service Cloud

Er is afgelopen jaar een hoop veranderd binnen OSC. Met name de look & feel voor de gebruikers is verbeterd ten opzichte van het jaar er voor. Het lijkt vooral veel sexier!
Wat het komende jaar grote rol gaat spelen is de Oracle Virtual Assistant (VA). Dit biedt veranderingen op het gebied van service via social messaging. Dit zien we als een waardevolle toevoeging. Service, via bijvoorbeeld Facebook Messenger, wordt steeds populairder.  

Een andere toevoeging is, dat bedrijven steeds meer gaan werken met video chat. Dit is nu misschien nog niet helemaal voor te stellen, maar de insteek hiervan is om betere klantrelaties op te bouwen en de communicatie te verbeteren.

Al deze nieuwe verbeteringen focussen op een ding: het helpen van het hebben van betere gesprekken en relaties met je klanten. Op elk modern èn traditioneel kanaal. Op deze manier kan je een memorabele service experience aanbieden!

Heb jij vragen of wil je meer weten? We to help you!