Zet in op nieuwe technologie, maar stel de klant centraal

14 december 2020

Nieuwe toepassing als quick fix

Klanten verwachten steeds meer. Om daaraan tegemoet te komen grijpen organisaties vaak naar technologie-gedreven oplossingen. Deze nieuwe toepassingen worden vaak bovenop de oude gezet als een snelle fix. Maar vaak lossen we daarmee het eigenlijke probleem niet op en is de klant dus niet geholpen. Dat moet anders. 

De klant is en blijft het startpunt

Als leiders in digitale transformatie weten we dat het toepassen van technologie slechts een gedeelte van de oplossing is. Waar het echt om gaat: denk vanuit de klant en stel deze centraal binnen de organisatie. Je wordt tenslotte geen marktleider door veel nieuwe technologie in te zetten, maar wel als je je dienstverlening optimaal aanpast op het gedrag en de verwachting van je klant. De klantreis staat voorop en moet leidend zijn bij alle beslissingen binnen je organisatie.

Zet nieuwe technieken in waar organisatie én klant van profiteert

Natuurlijk kan technologie je dienstverlening verbeteren, maar dan heb je wel een optimale balans nodig tussen operationele efficiëntie en het belang van de klant. Bij TKC digital kijken we daarom naar elk onderdeel van jouw bedrijfsmodel. We helpen je met het definiëren van concrete verbeterpunten, die zowel de klant als de organisatie helpen. 

Nieuwe technologie inzetten voor het beantwoorden van de klantvraag? TKC digital helpt!

We beginnen met het luisteren naar je klant. Vervolgens starten we met het organiseren van al je kennis en informatie. Pas dan bedenken we hoe technologie je helpt bij het in één keer beantwoorden van de klantvraag. Kijk waar je naar toe wilt en werk van daaruit terug. 

Onze digitale expertise, onze chatbotconsultants en onze jarenlange ervaring met klantgerichte servicecontent helpen je bij het maken van de juiste keuzes. 

 Is jouw organisatie klaar voor 2021? 

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*