Hema user group 2023

We zijn weer terug met de Salesforce Usergroup vol met nieuwe inzichten en inspirerende kennissessies! Deze keer in samenwerking met HEMA.

Wat is de Salesforce Usergroup?
De Salesforce Usergroup is een periodieke bijeenkomst waar leden hun ervaring met (Salesforce) knowledge delen. Het doel is om elkaar te inspireren en om van elkaar te leren. De opzet is simpel: Eén van de leden presenteert haar case met de rest en daarna worden er tips en tricks uitgewisseld.

Wat zijn de ontwikkelingen bij HEMA?
De ontwikkelingen op het gebied van kennismanagement gaan in een hoog tempo. Zo heeft Hema de afgelopen jaren kennismanagement uitgerold in de hele organisatie. Momenteel werkt HEMA aan een koppeling tussen de kennisbank (Knowledge) en de klantenservicepagina op hema.nl.

Wat staat er op het programma?

Maak kennis met Martijn Regterschot, manager Customer Service bij HEMA, en David Nooteboom, kennismanager bij TKC. Ze delen graag hun inzichten en ervaringen over hoe ze de uitdagingen succesvol hebben aangepakt. Dit evenement belooft een bron van inspiratie en waardevolle leermomenten te zijn die je absoluut niet wilt missen!

Ben je ook zo benieuwd wat voor HEMA de weg is geweest naar succesvol kennismanagement? Laat je inspireren en kom naar de Salesforce Usergroup. 

Details van de middag:
Datum:
 21 juni 2023  
Tijd:13:00 tot 17:00 
Locatie: HEMA Hoofdkantoor, NSDM- straat 10, 1033 SB, Amsterdam
Aantal deelnemers:
 +/- 20 

Meld je snel aan via onderstaand contactformulier, we hebben beperkt plek.
Tot 21 juni!

Heb je vragen? Mail naar events@tkcdigital.com. 

Interesse? Meld je hier aan
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*