Tkc digital 15 jaar

15 jaar TKC digital – 8 dingen die je altijd al over ons wilde weten

2 mei 2023

Het kan je niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat TKC digital 15 jaar. En ja, in die tijd maak je nog eens wat mee! We hebben een aantal opmerkelijke dingen voor je op een rij gezet. En oh ja: we vieren ons jubileum op 11 mei a.s. tijdens ons eigen festival bij Thuishaven in Amsterdam.

In 15 jaar van Amersfoort naar Amsterdam naar Baarn

We zijn dolblij met onze prachtige kantoor op de Brink in Baarn. Maar daar zitten we zeker nog geen 15 jaar. Ons eerste kantoor (of moeten we zeggen: kamer?) zat in Amersfoort, waar we zaten als onderhuurder van een makelaarskantoor. Daar waren weinig mogelijkheden voor gastvrijheid en voelde niet helemaal “echt”. Gelukkig verhuisden we al snel met behulp van wat winkelwagentjes naar een “eigen” pand verderop in de straat. Via een korte pitstop in Amsterdam, konden we op 1 juli 2014 naar het Schoutenhuis op de Brink in Baarn. Hier zijn we letterlijk geland.

Of we hier altijd blijven? Waarschijnlijk wel, maar soms barsten we letterlijk uit onze voegen. Vooral op de maandag en vrijdag als er veel collega’s op kantoor zijn. Dat is altijd supergezellig. Wat de toekomst ons brengt zien we wel. 

Gezelligheid op kantoor (en goede koffie!)

We horen wel eens dat sommige organisaties moeite hebben om mensen weer naar kantoor te krijgen na corona. Nou, dat herkennen we helemaal niet bij TKC… Het is bij ons altijd beregezellig, en we vinden het bovendien fijn om samen te kunnen sparren. Onder het genot van een lekker kopje koffie en iets lekkers. We zijn nog steeds erg blij met ons supersonische koffiezetapparaat. Met vers opgeklopte melk.

Eén van onze collega’s moet maar liefst 120 kilometer rijden naar ons kantoor in Baarn, maar hij is er bijna elke dag! Dat zegt wel genoeg, toch?

Onze allereerste klant: de NS!

In die 15 jaar hebben we ongelofelijk veel klanten mogen bedienen. Meer dan 200 bedrijven zijn het inmiddels. Van Zilveren Kruis tot Mollie, van Hema tot Mercedes-Benz en van de gemeente Amsterdam tot het Ministerie van Buitenlandse zaken. Maar één klant heeft misschien nog wel een extra bijzonder plekje in ons hart: de Nederlandse Spoorwegen (NS)! Ooit onze allereerste klant, maar nog steeds komen we er regelmatig over de vloer.

Samen met de NS vieren we mijlpalen. Zo waren we te gast in het NS trefpunt voor ons 10e KMM. Jaren later doen we dat nog eens dunnetjes over: in november 2023 vieren we ons jubileum met een extra feestelijk KMM. Als je dat samen met je klant mag organiseren dan kun je alleen maar trots zijn! Lijkt het je leuk om daar bij te zijn? Volg dan onze evenementen op onze website.

Ontwerp zonder titel (2)

Onze oudste collega is 62 jaar oud, en de jongste 19

Op dit moment werken we met zo’n 38 collega’s bij TKC. Ons team is divers en iedereen kan zichzelf zijn. We werven op de juiste papieren en passie voor ons vakgebied en dan heb je al snel een groep van “likeminded people” bij elkaar. We hebben dus verschillende leeftijden in huis maar dat klikt perfect! We zorgen voor elkaar en hebben maar één doel: onze klanten helpen. 

Onze meest enthousiaste collega? Dat is zonder twijfel Bo!

Gezellig en enthousiast zijn we zonder uitzondering allemaal bij TKC. Hoewel, er is er eentje die daar misschien nog wel bovenuit steekt. En dat is onze kantoorhond Bo. Altijd in voor een knuffel en een koekje. En goed voor een verplicht blokje om als je aan je beeldscherm vastgeplakt lijkt te zitten!

Happy colleagues? Al 10 jaar stoelmassages op kantoor

We werken hard bij TKC en dat vinden we leuk. Maar we zijn er wel van overtuigd dat naast inspanning ontspanning minstens zo belangrijk is. Daarom komt bij ons al ruim 10 jaar Richard over de vloer. “Onze masseur” durven we ‘m wel te noemen. Twee keer per maand genieten we op kantoor van een heerlijke en verkwikkende en soms pittige massage. En ja, elke keer weer zijn er collega’s die alles in de strijd gooien om er nog een minuutje bij te sprokkelen. We noemen geen namen…

WhatsApp Image 2023 05 02 at 08.31.56

We doen het liefst heel veel samen met klanten en collega’s

De coronaperiode was afzien. Want niet alleen zijn we graag samen met onze collega’s, hetzelfde geldt voor onze klanten. Natuurlijk tijdens de verschillende opdrachten bij de klant op locatie, maar zeker ook tijdens de vele activiteiten en evenementen.

Wat dacht je van de KMM’s (Knowledge Management Meetups)? Of de rondetafelsessies, Service Tomorrow, het TKC café en de user groups? Meer weten en er volgende keer bij zijn? Check de evenementen op onze site.  

Tijdens corona maakten we er trouwens ook het beste van. De online KMM’s werden minstens zo druk bezocht als de fysieke, en de quizzen die we hielden werden meer dan legendarisch!

En natuurlijk: we houden wel van een feestje!

Met zoveel gezellige klanten en collega’s is het nooit saai. We gaan regelmatig met elkaar op stap of iets drinken, vorig jaar zelfs met het hele team naar Ibiza! Dit jaar houden we het dichter bij huis, maar minstens zo spectaculair.

Op 11 mei vieren we samen met collega’s, klanten, partners, vrienden en relaties het 15-jarig jubileum van TKC op ons eigen TKC festival REUNITE. Heb je onze uitnodiging ontvangen, maar je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, want bijna alle kaarten zijn inmiddels vergeven. Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Mail ons via onderstaande knop en we helpen je graag. We hopen je te zien op ons festival!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*