Km systeem website

Alles wat je altijd al hebt willen weten over technologie in kennismanagement

In een wereld waarin klanten steeds veeleisender worden en meer verbonden zijn dan ooit tevoren, is een goede klantenservice enorm belangrijk voor elke organisatie. Tevreden klanten zijn tenslotte loyale klanten, en degenen die niet tevreden zijn kiezen vaak voor een andere aanbieder.

Klanten verwachten dat ze altijd en overal direct worden geholpen als ze een vraag hebben en dat ze snel het juiste antwoord krijgen op hun vraag. Het grootste gedeelte van de mensen gaat in eerste instantie zelf online op zoek naar het antwoord. Als dat niet lukt, nemen ze via telefoon, e-mail, chat of ander kanaal contact op.

In alle gevallen moet informatie – of dat nu door de klant zelf is of door een medewerker van je bedrijf – makkelijk vindbaar, bruikbaar en betrouwbaar zijn. Dat doe je met goed kennismanagement, dat bestaat uit mensen, processen en technologie. Om je te helpen met dit laatste punt, hebben we een whitepaper geschreven: Slimmer werken, betere prestaties : Ontdek alles over kennismanagementsystemen.

Veelgestelde vragen over Kennismanagementsystemen

Wij hebben dagelijks te maken met verschillende kennismanagementsystemen bij onze klanten. Bovendien helpen we met de selectie van een (nieuw) systeem, de implementatie en inrichting daarvan en het trainen van de gebruikers, zodat het KMS optimaal presteert en helpt om de organisatiedoelen te bereiken. Hetzelfde geldt als je je bestaande systeem wilt verbeteren, we helpen je graag!

We krijgen daarom vaak te maken met dezelfde vragen van onze klanten. Die hebben we op een rijtje gezet en beantwoord in ons whitepaper. Je vindt bijvoorbeeld antwoorden op vragen als:

  • Wat is een KMS precies?
  • Welke functies zitten er in een KMS?
  • Wat zijn de laatste (technologische) ontwikkelingen om rekening mee te houden?
  • Verschillen tussen KMS en CMS
  • Hoe selecteer je het KMS dat het beste geschikt is voor jouw organisatie?
  • Hoe maakt een KMS gebruik van AI en machine learning?
  • Hoe helpt een KMS bij een omnichannel klantbeleving
  • En nog veel meer!

Download het gratis whitepaper

Wil je meer weten over kennismanagementsystemen, de toepassingen en technische mogelijkheden? Dat lees je in ons whitepaper Slimmer werken, betere prestaties : Ontdek alles over kennismanagementsystemen. Download het whitepaper via onderstaande knop.

Heb je specifieke vragen of wil je eens sparren of kennismanagementsystemen of KM in het algemeen? Neem dan contact op met TKC digital. We love to help you!

 

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*