Dit zijn de voordelen van de SmartStart kennisbank

30 augustus 2021

Je klanten verwachten snel het juiste antwoord op al hun klantvragen, of dat nou via de telefoon, e-mail, chat(bot) of selfservice is. Om te zorgen dat het antwoord consistent is via al deze kanalen, verzamel je alle servicecontent in één bron: de kennisbank. Met de SmartStart Kennisbank van TKC weet je zeker dat je de hoge verwachtingen van je klanten waar kunt maken.

Zo werk de SmartStart Kennisbank

Gebruikersgemak staat bij onze kennisbank hoog in het vaandel. Zo vinden medewerkers snel wat ze zoeken, en krijgen klanten in no-time het juiste antwoord. De SmartStart Kennisbank doet dat als volgt:

  • Altijd direct het laatste nieuws in beeld
  • Slimme zoekfunctie
  • Gemakkelijk browsen door onderwerpen
  • Previews van antwoorden om in één oogopslag te zien of dit antwoord is wat je zoekt
  • Favorieten bijhouden
  • Snelle feedbackmogelijkheden om de inhoud steeds verder te verbeteren
  • Responsive: ook op mobiel te gebruiken
  • En vooral consistent, eenvoudig, contextueel en overzichtelijk
     

Zo verras je die veeleisende klant steeds opnieuw

Die hoge verwachtingen van klanten waar we het eerder over hadden, worden steeds hoger. Daarom is het belangrijk om je klantenservice steeds verder te verbeteren, want alleen dan lukt het om die verwachtingen te overtreffen.  

1. Zelflerend vermogen

De SmartStart Kennisbank maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) en is daardoor zelflerend. Zo is kennis steeds makkelijker en sneller vindbaar.

2. SmartStart Analytics

Met de ingebouwde analysemogelijkheden binnen de kennisbank, krijg je direct inzicht in de resultaten en verbeterpunten. Bijvoorbeeld van de feedback die medewerkers (of klanten) hebben gegeven op bepaalde content. Zo wordt kennis niet alleen sneller vindbaar, ook inhoudelijk wordt je content steeds beter.

3. Automatiseren van klantcontact

Gebruik de (steeds betere) content uit je kennisbank ook om je chatbot te voeden. Zo wordt klantcontact automatisch afgehandeld, en krijgt de klant sneller zijn antwoord. Bovendien is een chatbot 24/7 bereikbaar. Ook scheelt het kostbare tijd van medewerkers, zodat zij meer tijd over hebben voor complexe en persoonlijke klantvragen..   

Meer weten over de SmartStart Kennisbank

Interesse gewekt? Voor meer informatie of om een demo van de SmartStart Kennis aan te vragen, kijk je op de website. Natuirlijk kun je voor specifieke vragen ook altijd even contact met ons opnemen. 

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*