Drie redenen om de hulp in te roepen van een Business Consultant van TKC

24 oktober 2022

Jij wilt jouw klanten de allerbeste klantbeleving ooit bieden. Je werkt daarom elke dag keihard om de klantenservice van jouw organisatie nog beter te maken. Goed kennismanagement helpt daarbij. Maar soms zijn de uitdagingen te groot en kan de organisatie zelf wel wat hulp gebruiken.

Ben je op zoek naar hulp bij het op orde krijgen van je kennisorganisatie? Onze business consultants helpen je daarbij. We vertellen je graag waarom.

1.   Ze willen een succes maken van jouw kennismanagement

Bij TKC digital vinden we kennismanagement het allerleukste wat er is! We zijn er dagelijks mee bezig en adviseren je graag bij allerlei vraagstukken rondom kennismanagement. Dat kan op verschillende niveaus binnen een bedrijf. Op managementniveau of op operationeel niveau binnen een specifiek team of afdeling.

We bepalen samen de doelen die je wilt bereiken, zodat we weten wanneer we succesvol zijn. We gaan praktisch en samen met jou aan de slag. De business consultants van TKC werken ook nauw samen met de technisch consultants en de content consultants van TKC. Zo zorgen we ervoor dat het beste team de klus klaart.

2.   Ze helpen met allerlei verschillende vraagstukken

Onze business consultants hebben ervaring bij heel veel verschillende klanten en met allerlei vraagstukken en uitdagingen. Om je een idee te geven, zetten we er een aantal op een rijtje.

  • Verandermanagement, zoals hulp bij de implementatie van een nieuw (kennismanagement)systeem
  • Procesmanagement, zoals het in kaart brengen van processen rondom kennismanagement en die efficiënter maken
  • Projectmanagement, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen, verbeteren en beheren van de kennisbank
  • Communicatie, zoals het maken van een communicatieplan en beleid
  • Klantreisonderzoek en andere klantenservice-onderzoeken
  • Diverse workshops, zoals Visie en Strategie op Kennismanagement

Maar dat is zeker nog niet alles. We zijn flexibel en denken graag met je mee, wat je uitdaging ook is.

3. Het zijn gewoon hele leuke collega’s!

Oké, we geven het toe, we zijn een klein beetje bevooroordeeld. Maar toch is het waar: met onze collega’s is het altijd gezellig. Natuurlijk kunnen ze serieus en streng zijn als dat nodig is, maar werken in een fijne en open sfeer maakt het toch een stukje leuker.

Wil je alvast twee van onze business consultants leren kennen? Lees dan de TKC talk met business consultant David en de TKC talk met business consultant Mijke

Hoe kunnen we jou helpen?

Wat je doel ook is, wij helpen je om dat doel te behalen. Twijfel je zelf een beetje hoe je moet beginnen, of wat de hoogste prioriteit heeft? Ook dan helpen we je graag.

Neem contact met ons op, dan leggen we je uit hoe we te werk gaan en wat we voor je kunnen doen. 

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*