Het perfecte moment voor nieuwe content? Dat is nu! 

2 januari 2023

En toen was het ineens 2023! Een nieuwe start en een nieuw begin, want een heel jaar ligt als een nog prachtig leeg notitieboek voor je klaar. Hoe ga jij die mooie witte pagina’s vullen? Misschien wil je al een tijdje aan de slag met je kennisbank, maar kom je er maar niet aan toe.

Er is altijd iets dat meer urgentie heeft, of het is lastig tijd vrij te maken bij jezelf of bij collega’s. Of je zoekt nog nieuwe collega’s. En zo blijf je het uitstellen. Maar dat is niet nodig, want we helpen je graag. Aan de slag dus, met die goede voornemens.

Maar ik heb helemaal geen tijd of capaciteit…

Natuurlijk kun je wachten op de ideale omstandigheden, maar de kans is groot dat dat moment eigenlijk nooit komt. Daarom zeggen wij: het perfecte moment om aan de slag te gaan, is nu!

Bovendien hoef je het niet alleen te doen. Onze contentspecialisten hebben jarenlange ervaring met tekstschrijven en kennismanagement en nemen je graag werk uit handen. Ze werken snel en je weet zeker dat je content vindbaar, bruikbaar en juist is voor al je kanalen. Natuurlijk zijn de teksten SEO-proof en geschreven in de taal van de klant, in het Nederlands en (native) Engels, voor alle branches.

Wat levert jouw organisatie het meeste op?

Aan de slag met kennismanagement dus. Daarbij is het belangrijk dat je aanpakt wat de meeste waarde toevoegt. Is je huidige content al een goede basis? Dan herschrijven we die teksten op basis van de meestgestelde klantvragen. Start je net en is er nog niet zoveel beschikbaar, dan schrijven we nieuwe kennisbankartikelen. Ook dan begin je met de klantvragen die het vaakst voorkomen.

Soms levert iets heel anders meer op, bijvoorbeeld de kennisbank (her)inrichten. Of coaching en begeleiding van jullie eigen contentteam. Of wat dacht je van tijdelijke versterking of vervanging bij zwangerschapsverlof of drukte, zodat je team zich kan focussen op hun eigen taken? Voordat we starten, kijken we altijd samen met jou wat de beste aanpak is.

Let’s get started!

Begin het nieuwe jaar goed en neem contact met ons op. Samen bepalen we wat jou of je organisatie het best helpt en voor je het weet gaan onze service content consultants bij je aan de slag. Meestal kunnen ze al op korte termijn starten. 

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*