Hoe overtuig ik mijn directie van kennismanagement?

10 januari 2021

Als je er dag in, dag uit mee bezig bent, dan weet je wat goed kennismanagement oplevert. Zoals sneller en in één keer het juiste antwoord voor je klanten, en fijner werken voor je collega’s. Maar niet iedereen zit er zo met z’n neus bovenop als jij.

Voor het hoger management en de directie is kennismanagement soms nog een ver-van-mijn-bed-show. Daarom organiseren wij een inspiratiesessie van twee uur, met als basis innovatie, resultaat, keuzes maken en change management. Iets voor jou(w organisatie)?

Altijd bezig met innovatie

Nieuwe technologische ontwikkelingen geven kennismanagement telkens een flinke boost. Denk maar aan de opmars van chatbots, IoT en nieuwe mogelijkheden met voice. We praten de directie bij over de laatste ontwikkelingen en hoe kennismanagement er in de toekomst uitziet.

Resultaat: wat levert het nou precies op?

Kennismanagement helpt bij het in één keer goed beantwoorden klantvragen. Maar hoe precies? En wat doet dat vervolgens met de klanttevredenheid? We vertellen meer over bewezen resultaten.

Keuzes maken is key

Je kunt niet alles, en niet alles tegelijk. Dat geldt zeker voor kennismanagement. Waar begin je, en waar ligt je focus? En hoe past dit in jullie organisatie of juist niet? We helpen je keuzes maken.

Change management om het echt te gaan dóen

We weten inmiddels beter wat de organisatie wil bereiken met kennismanagement. Nu is het belangrijk om deze doelen te gaan behalen. Daarvoor moeten de neuzen dezelfde kant op, zowel top down als bottom up. Bovendien moet het geen eenmalige actie zijn, maar wil je dat kennismanagement op de agenda staat en blijft staan.

Praktische informatie

De inspiratiesessie succesvol kennismanagement is bedoeld voor hoger management en/of directie. Het doel is om ambassadeurs te krijgen die top down de organisatie motiveren zodat kennismanagement op de agenda staat en blijft staan. De exacte invulling van de sessie spitsen we toe op jouw organisatie. Een inspiratiesessie duurt 2 uur, exclusief intake en voorbereiding. Wil je mee weten of meteen een sessie inplannen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*