Tkc tma website snack hogere conversie

Hogere conversie door kennismanagement

Welk product past bij mij, welk model of type moet ik hebben, hoe werkt het precies? Ook in het salesproces hebben prospects een informatiebehoefte. Kennismanagement kan hierbij helpen door te zorgen dat potentiële klanten de juiste informatie op het juiste moment krijgen aangereikt en worden gemotiveerd om over te gaan tot aanschaf. Zo trek je meer klanten over de streep en verhoog je de conversie. Door goed na te gaan in welke fase van de klantreis de klant zich bevindt en daar de informatievoorziening op aan te passen, zullen de resultaten aanzienlijk verbeteren. Denk vanuit de klant en zijn reis en speel daarop in.    

Heel leuk, al die theorie. Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Daar kunnen wij meer over vertellen met een mailtje of telefoongesprek. Liever eerst zelf nog even de theorie induiken? Dan heb je zeker wat aan het artikel over kennismanagement voor optimale klantbinding. Daarin legt Patricia Zoomers, senior Business Consultant, uit hoe dit allemaal samenkomt. En op welke manier kennismanagement zorgt voor een optimale klantreis. Handig, dus, om een beeld te krijgen over welke rol dit daarbij speelt.

Hier genoeg over gelezen? Dan zijn er natuurlijk nog meer interessante trends in kennismanagement. Lees bijvoorbeeld eens over AI in kennismanagement of ontdek hoe en waar je kennismanagement inzet.

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*