Tkc snack 5 stappen website

In vijf stappen van klantvraag naar technische oplossing

8 mei 2023

Snel en in één keer het juiste antwoord op de klantvraag, dat is onze missie. Daar helpen goede mensen en uitgekiende processen bij. Als je daarbij ook nog eens een slim systeem inzet, ga je helemaal als een raket! Denk bijvoorbeeld aan een kennisbank, chatbot of andere tool die je veel (hand)werk bespaart. 

Maar met alleen een slim systeem ben je er nog niet. Onze technisch consultants helpen je om dat systeem zo in te zetten dat je er het maximale uithaalt. 

Zo werken we samen met jou naar de beste oplossing

Een optimaal systeem begint al ruim voor de implementatie. Daarom doorlopen onze teschnisch consultants altijd de volgende vijf stappen.

Stap 1: Welk systeem past binnen jouw organisatie?

Heb je al een keuze voor een systeem gemaakt of weet je niet waar je moet beginnen? Beide is goed, want we helpen je graag. We adviseren en analyseren wat voor jou de beste keuze is. We doen dat op basis van de doelen die je wilt bereiken, maar ook praktische zaken zoals de grootte van je klantenservice.

Stap 2: We maken een plan

Waar gaan we beginnen, wat hebben we nodig en hoe gaan we het systeem gebruiken? Ook bij een systeemimplementatie geldt: een goed begin is het halve werk. Zet je tijd slim in en besteed veel aandacht aan de voorbereiding. Wij garanderen je dat je daarna minstens dubbel zo snel gaat!

Stap 3: Inrichten en trainen

Vervolgens gaan we aan de slag. We richten het systeem in, zodat iedereen het op de juiste manier kan gebruiken. Bovendien trainen we de gebruikers, van de functioneel beheerders tot de medewerkers die dagelijks met het systeem gaan werken.

Stap 4: Aan de slag!

Je weet pas écht hoe het systeem werkt, wat goed gaat en wat juist niet, als je het echt gebruikt. We zorgen er dus altijd voor dat we zo snel mogelijk (met een gedeelte) live gaan, zodat je in de praktijk kunt zien wat anders moet.

Stap 5: Doorlopend verbeteren

Ook als het systeem volledig live staat en iedereen het gebruikt blijf je scherp. Veranderen en verbeteren kan altijd. Sterker nog: móet altijd. De wereld staat tenslotte nooit stil.

Onze technisch consultants zijn onze helden

Klinkt simpel toch? Klopt, maar daarbij spelen onze technisch consultants een grote rol. Zij zorgen er met hun kennis en ervaring (en samen met onze business consultants) voor dat alle stappen doorlopen worden. Zij helpen je dus bij:

  • Analyseren en adviseren welk systeem het beste past bij jouw organisatie
  • (Tijdelijk) het functioneel beheer van jouw kennisbank overnemen
  • Inrichten van het systeem volgens de specifieke wensen van jouw organisatie
  • Trainen en ondersteunen van (IT-)medewerkers

Meer weten over onze systemen of technisch advies?

Wil je je huidige systeem beter en slimmer inzetten, staat er een nieuwe implementatie voor de deur, of zoek je ander (technisch) advies? Bel of mail ons dan, we love to help you!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*