Kennismanagement. Hoe leuk is dat!

8 november 2021

Wij zijn dagelijks bezig met kennismanagement en vinden dat nog steeds geweldig. Want met goed kennismanagement zorg je ervoor dat een klant snel het juiste antwoord krijgt. Misschien zelfs wel voordat hij de vraag daadwerkelijk stelt. En dat geeft best een kick!

Uitdagend is het ook. Want klanten worden steeds veeleisender en hun verwachtingen hoger. Bovendien stellen ze hun vragen via allerlei verschillende kanalen. Via de telefoon, e-mail en chat, maar ook via social media of een chatbot. Zorg dan maar eens dat al je kennis up-to-date is en op het juiste moment gemakkelijk te vinden.

Kom ook naar onze Kennismanagement Meet-up op 25 november

Herkenbaar? Vast wel! Daarom organiseren we op donderdag 25 november a.s. onze inmiddels twintigste Kennismanagement Meet-up. Speciaal voor alle kennismanagement- en customerserviceexperts van Nederland.

Het KMM is een perfecte gelegenheid om te leren van anderen. Zo vertelt Martijn Regterschot, Manager Customer Service bij HEMA, over hoe zijn kennismanagementproject de customer service substantieel heeft verbeterd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om in kleinere break-out sessies kennis te delen met andere experts.

Er zijn nog een paar plekken vrij, dus we vinden het leuk als je ook komt! Schrijf je snel in via onze website. Wil je meer weten, of twijfel je of deze Meet-Up iets voor jou is? Neem dan even contact met ons op.

  • Datum: donderdag 25 november
  • Tijd: 13.00 – 17.30 uur
  • Plaats: Dotslash, Utrecht
  • Taal: Nederlands

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*