Tkc tma lekker in je vel website snack

Lekker in je vel met TMA!

TMA in je werk

Tijdens je onboarding maak je de test waar je eerder al wat over kon lezen. Deze test, die bestaat uit 312 vragen, is gemaakt om inzicht te krijgen in hoe jij werkt en waar nou echt je kwaliteiten liggen. Nadat je de test hebt gemaakt, krijg je een evaluatiegesprek waarin je samen met je TMA-coach de resultaten uitvoerig doorloopt. Zo is het ook geen probleem als je jezelf er misschien niet (volledig) in herkent, want we gaan er pas mee aan de slag als jij akkoord geeft.

Het evaluatiegesprek duurt ongeveer twee uur. Natuurlijk haal je er het meest uit als je het gesprek open en eerlijk aangaat en dat ook in de toekomst blijft doen. We willen dat TMA voor jou een verrijking is en je werk plezieriger maakt, dus hier gaan we samen voor.

Als je de resultaten te zien krijgt, zul je misschien wat vragen hebben of zelfs verrast zijn door sommige uitkomsten. Zo kan het zijn dat je zelf niet goed wist van waaruit jij voornamelijk gedreven wordt, bijvoorbeeld zelfreflectie, aanzien of pragmatisme. Door dit helder voor ogen te krijgen, kunnen je teamleider, collega’s, én jij zelf beter begrijpen wat jou drijft. Vanuit die basis kun je werken aan jezelf en je carrière.

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*