Met de bezem erdoor: vervang je service content door nieuwe, frisse teksten

16 januari 2023

Je werkt al een tijdje aan de content op je website, je kennisbank en je chatbot. Met vallen en opstaan heb je geleerd wat wel en niet werkt. Maar als je kritisch kijkt naar de huidige content, ben je daarmee niet meer zo tevreden. Eigenlijk wil je alle content vervangen door nieuwe, frisse teksten. Maar waar begin je? Hoe pak je het aan? Waar haal je de tijd vandaan? En vooral: hoe zorg je dat je volgend jaar niet opnieuw ontevreden bent? Onze Content Consultants helpen!

Nieuwe content in no-time

Tekstschrijven is een vak. Niet alleen moeten je teksten makkelijk leesbaar en foutloos geschreven zijn, ook de taal van de klant is belangrijk. Bovendien wil je dat de teksten consistent en SEO-proof zijn. Onze consultants beheersen dit vak als geen ander en nemen jou het werk volledig uit handen. 

Je bestaande content door de wasstraat

Toch zullen we altijd eerst naar de bestaande content kijken, samen met jou. Want misschien kunnen we oude teksten hergebruiken. We noemen dat de Content Carwash. Soms is wat oppoetsen genoeg om je content weer te laten glimmen!

Help, waar moeten we beginnen?

Je wilt dat je klanten zo snel mogelijk profijt hebben van de nieuwe teksten. Daarom starten we altijd met de antwoorden op de meestgestelde klantvragen. We maken samen een plan en gaan daarna snel aan de slag. Natuurlijk moeten je teksten in de toekomst net zo waardevol zijn als nu. We zorgen er daarom voor dat je content actueel, vindbaar en juist is en blijft.

Laat onze Content Consultants je helpen

Wij leveren contentschrijvers die je werk uit handen nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We adviseren je graag welke methode voor jou de beste is. Onze flexibele Content Consultants stemmen hun aanpak namelijk altijd af op jouw specifieke situatie. We love to help you!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*