Met de Content Carwash poets je razendsnel je service content op

30 mei 2022

Bekijken, controleren, inzepen en oppoetsen: niet alleen je auto kan soms wel een opfrisbeurt gebruiken. Hetzelfde geldt voor de teksten op je website, de kennisbank of je chatbot. Wij helpen je met een frisse blik en halen jouw bestaande content door de Content Carwash. Zo glimmen jouw teksten binnen de kortste keren als nooit tevoren.

Content consultants herschrijven je content

Om in één keer het juiste antwoord te vinden, moet je service content actueel, vindbaar en bruikbaar zijn. Ook wil je dat je teksten zijn geschreven in de taal van de klant. Onze content consultants zijn experts op dit gebied en nemen je het werk graag uit handen. Als zij jouw service content door de wasstraat halen, heb je bruikbare content voor je klantenservice, in de juiste tone of voice en bovendien SEO-proof. Liever samen met je eigen content professionals door de pitstop? Dat kan natuurlijk ook!   

Jij kiest welke content je door de wasstraat haalt

Of het nu teksten op je website zijn, conversaties van je chatbot, beslisbomen, je kennisbank, werkinstructies of zelfs visuele content, onze consultants poetsen elke soort content op. Natuurlijk bepalen we samen met jou met welke teksten we aan de slag gaan. Bovendien is een Content Carwash altijd afgestemd op de meestgestelde klantvragen.

Content Carwash in drie stappen

Alleen de buitenkant, handmatig inzepen of uitgebreid stofzuigen? Jij kiest de inhoud van het wasprogramma. Dat doen we zo:

  1. Samen bespreken we welke content je wilt oppoetsen
  2. We bepalen of onze experts je het werk volledig uit handen nemen, of juist je contentspecialisten ‘on the job’ trainen om klantgerichte content en conversaties te schrijven 
  3. We gaan aan de slag en zorgen dat alle afgesproken content in no-time staat te shinen

Zet onze content consultants in!

Heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten? Bekijk dan hier hoe onze content consultants jou kunnen helpen. Of neem even contact met ons op, zodat we de hulp precies kunnen afstemmen op jouw wensen en zorgen voor een blinkend resultaat.

Wil je liever zelf aan de slag en kun je daarbij wel een zetje gebruiken? Kijk dan bij onze trainingen en workshops

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*