Praktische hulp bij het schrijven voor je kennisbank: content as a service

12 december 2022

Je kennisbank moet alle informatie bevatten om vragen van je klanten snel en in één keer goed te beantwoorden. Daarom is het belangrijk dat je content juist en volledig is. Maar ook moet je informatie gemakkelijk kunnen vinden en up-to-date zijn. Mis je zelf de mankracht, tijd of de kennis om dat goed te doen? Geen probleem, wij helpen je graag!

Contentspecialisten nemen je werk uit handen

Om je content te (her)schrijven leveren wij contentspecialisten voor een aantal uur per week voor een langere periode. Hij of zij werkt bijvoorbeeld als contentredacteur of kennisbeheerder en gaat niet alleen met de inhoud van de kennisbank aan de slag, maar zorgt ook voor afstemming met de interne organisatie. En heb je haast? Dan doen we ons uiterste best om direct te starten!

Jij bepaalt de vraag

Onze contentspecialisten hebben jarenlang ervaring met tekstschrijven en kennismanagement. Bovendien leveren we altijd hulp op maat. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • (Her)schrijven van content op basis van de meestgestelde klantvragen
  • Checken van de huidige content, bijvoorbeeld op spelfouten en tone of voice
  • (Her)inrichting van je kennisbank of migratie naar een nieuwe kennisbank
  • Tijdelijke versterking of vervanging bij zwangerschapsverlof of drukte
  • Coaching en begeleiding van jullie eigen contentteam
  • Gedeeltelijk of geheel uitbesteden van je kennisbeheer

Content schrijven is een vak

Welke invulling je ook kiest, je weet zeker dat de content vindbaar, bruikbaar en juist is voor al je kanalen. Natuurlijk zijn de teksten SEO-proof en geschreven in de taal van de klant. Content schrijven is een vak, en onze specialisten beheersen dat als geen ander. Content as a service is beschikbaar in het Nederlands en (native) Engels, voor alle branches.

Content as a service voor jouw organisatie

Kan jouw organisatie wel wat hulp gebruiken? Aarzel niet, maar neem contact met ons op. We bespreken waar je precies behoefte aan hebt en voor je het weet is hulp onderweg!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*