Praktische hulp bij het schrijven voor je kennisbank: content as a service

16 november 2020

Je kennisbank moet alle informatie bevatten om vragen van je klanten snel en in één keer goed te beantwoorden. Daarom is het belangrijk dat je content juist en volledig is. Maar ook gemakkelijk te vinden en up-to-date. Mis je zelf de mankracht of de kennis om dat goed te doen? Geen nood, wij helpen je graag!

Contentspecialisten nemen je werk uit handen

Wij leveren contentspecialisten voor een aantal uur per week voor een langere periode. Deze contentredacteur of kennisbeheerder gaat niet alleen met de inhoud van de kennisbank aan de slag, maar zorgt ook voor afstemming met de interne organisatie.

Jij bepaalt de vraag

Onze contentspecialisten hebben jarenlang ervaring met tekstschrijven en kennismanagement. We leveren altijd hulp op maat. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Herinrichting van je kennisbank
  • Migratie naar een nieuwe kennisbank
  • Tijdelijke versterking of vervanging voor bijvoorbeeld zwangerschapsverlof
  • Coaching en begeleiding van jullie eigen contentteam
  • Gedeeltelijk of geheel uitbesteden van je kennisbeheer

Content schrijven is een vak

Welke invulling je ook kiest, je weet zeker dat de content vindbaar, bruikbaar en juist is voor al je kanalen. Natuurlijk zijn de teksten SEO-proof en geschreven in de taal van de klant. Content schrijven is een vak, en onze specialisten beheersen dat als geen ander. Content as a service is beschikbaar in het Nederlands en (native) Engels, voor alle branches.

Content as a service voor jouw organisatie

Kan jouw organisatie wel wat hulp gebruiken? Wij zijn er voor je! We bespreken de mogelijkheden voor Content as a service graag met je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2021 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*