Tijd voor de voorjaarsschoonmaak? Clean je content!

28 maart 2023

Hoera, de lente is officieel begonnen. Vrolijk dartelende lammetjes, huppelende koeien in de wei en je winterjas mag weer in de kast. Krijg jij hierdoor ook de onbedwingbare behoefte om aan de voorjaarsschoonmaak te beginnen? Snappen we, want dat hebben wij ook! En dan vooral als het gaat over content en kennismanagement natuurlijk. Wil jij aan de slag zodat jouw kennisbank staat te glanzen in het lentezonnetje? We helpen je graag.

Praktische hulp met onze workshops

Soms heb je gewoon even hulp nodig bij het schrijven voor je kennisbank, je chatbot, je website of een ander kanaal. Doe dan mee met de Training Klantgericht Content Schrijven. Onze ervaren consultants delen hun praktijkervaring en je gaat on the job aan de slag. Zo weet je zeker dat jouw content vindbaar, consistent, gestructureerd, duidelijk en in de juiste tone of voice is.

We hebben ook een specifieke workshop voor chatbotcontent: Klantgericht Chatbot Schrijven. Heb je nog geen chatbot? Dan is de Workshop Chatbot Design interessant. Daarin leer je hoe je een chatbot het beste inzet in jouw organisatie en ga je lekker praktisch aan het werk.

Of besteed je het werk liever uit?

Mist binnen jouw organisatie de mankracht, tijd of kennis om fanatiek aan de slag te gaan? Zet dan onze ervaren service content consultants in. Zij verbeteren of herschrijven bestaande content, maar kunnen ook andere taken overnemen, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof. Geheel nieuwe content of het trainen van je eigen contentteam kan ook. Maar net waar jij blij van wordt.

Op zoek naar inspiratie, visie en strategie

Heb je niet echt een idee waar je moet beginnen? Of ben je nieuw in de wereld van kennismanagement en wil je een goede start maken? Kies dan voor de workshop Visie & Strategie. Daarin leer je hoe je kennismanagement inzet als strategisch middel. Of doe mee met de Inspiratiesessie Succesvol Kennismanagement, om meer te weten te komen over de nieuwste innovaties en inspiratie te bieden voor het hoger management en directie.

We love to help you!

Wil je liever eens sparren, of heb je een bepaalde uitdaging op het gebied van kennismanagement of content? Neem dan even contact met ons op, want we love to help you. Tot snel!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*