TKC talk met senior service content consultant Meike

Mijn naam is Meike van Ouwerkerk. Ik woon sinds 1988 in Haarlem waar ik naartoe kwam voor mijn studie marketingmanagement. Gedurende mijn werkzame leven ben ik geswitcht van marketing naar communicatie. Ruim 20 jaar is communicatie en content mijn specialisme en geef ik graag communicatieadvies. Sinds afgelopen november werk ik als senior service content consultant bij TKC digital.  

Over mijn projecten bij opdrachtgevers

Voor een opdrachtgever uit de reiswereld ben ik net gestart als content lead. Vanuit TKC digital werken mijn collega Devin en ik aan het zogenaamde ‘rewrite project’. Hier gaan we het knowledge team coachen om geschikte content op te leveren voor de accountmanagers wereldwijd. Zo kunnen deze accountmanagers hun partners snel en efficiënt helpen. 

 

Voorafgaand aan dit project heb ik geholpen met de quality assurance bij EVBox. De geschreven teksten checken of ze helder, kort en bondig antwoord geven op de klantvraag. Volgens de samen vastgestelde richtlijnen. Het kennisteam van EVBox maakt content voor de gebruikers en resellers van laadpalen voor elektrische auto’s.

Afspraken maken over processen en samenwerken

Op dit moment zitten we nog in de beginfase van het project. We zorgen er altijd voor dat we duidelijke afspraken maken over het proces en de manier van samenwerken. Zodat we snel gestructureerd kunnen werken als team. Met de business consultant van TKC houd ik contact over de status van het project en bespreek ik mijn eventuele hulpvragen. Ook heb ik bijna dagelijks contact met mijn contactpersoon uit het knowledge team.
We hebben ondertussen de training klantgericht schrijven gegeven en hebben de op maat gemaakte Service Content Guide voor opdrachtgever besproken. Een goed begin is het halve werk tenslotte. 

Inspirerend kantoor 

Jammer genoeg hebben we vanwege de coronamaatregelen nog geen live bijeenkomsten kunnen houden en doen we alles digitaal. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: een toekomstig knowledge teamlid woont nog in Mexico en hij kon nu online gewoon meedoen met de training. Hopelijk kan ik voor het eind van dit project nog eens op bezoek gaan om het team in het echt te ontmoeten en de sfeer te proeven op hun inspirerende kantoor.

 

Foto: Barbra Verbij Fotografie

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*