TKC talk met service content consultant Annemarie

Ik ben Annemarie Manders, 25 jaar en werk nu ruim één jaar bij TKC als service content consultant. Ik hou van taal en laat dat nou erg handig zijn in dit werk.

 

Ik heb jarenlang in een supermarkt gewerkt achter de servicebalie. Daar vond ik het leuk om ontevreden klanten tóch tevreden weg te laten gaan. Ik vind het mooi om mijn twee ambities met elkaar te combineren, taal en service. Nu help ik anderen om klanten blij te maken met bruikbare, vindbare en leesbare content.
 

Projecten bij de Volksbank en ABN AMRO

Op dit moment zit ik op projecten bij de Volksbank en ABN AMRO. Echt de bankenwereld dus. En wat de bankenwereld kenmerkt zijn veel moeilijke woorden, afkortingen en jargon. Een leuke uitdaging en ik leer ontzettend veel over hypotheken, beleggen en allerlei andere producten. Altijd handig.

 

De projecten zijn erg verschillend. Bij de Volksbank voeg ik het merk RegioBank toe aan de interne kennisbank. Ook help ik team Kennisbeheer met het dagelijkse onderhoud van de kennisbank. We updaten artikelen als er iets verandert en we verwerken feedback van de klantenservicemedewerkers.

 

Bij ABN AMRO zijn we bezig met een Content Carwash. We schrijven samen met een team van ABN AMRO artikelen voor de nieuwe interne kennisbank. In het begin gaven we trainingen om medewerkers op te leiden tot schrijvers en schreven we zelf content. Nu coachen we vooral de schrijvers en redigeren we de teksten die zij schrijven.

 

TKC fun

Vorig jaar oktober startte ik bij TKC, middenin coronatijd dus. Thuiswerken werd al snel weer verplicht. Je zou denken dat het dan lastig is om te starten met een nieuwe baan, maar integendeel. Ik voelde mezelf meteen thuis bij TKC. Elke dag chat en bel ik wel met mijn collega’s. Over werk, maar ook om even bij te kletsen.

 

Ondanks het thuiswerken is er genoeg fun bij TKC. Er zijn veel online activiteiten, zoals een online speurtocht, discobingo, borrelplankwedstrijd en héél veel Kahoot!-quizzen. Helaas heb ik nog nooit een quiz gewonnen, hopelijk komt daar snel verandering in!

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*