TKC talk met service content consultant Elena

Mijn naam is Elena Popova en ik werk sinds oktober 2021 als service content consultant bij TKC digital. Ik ben 22 jaar oud en woon in Groningen.

Ik hoor het je al denken: ’Nog maar 22 jaar? Broekie’. Maar niets is minder waar met de verantwoordelijkheden die ik bij TKC digital vanaf dag 1 heb gekregen. Hier hoef ik niet mijn hoofd laag te houden en als een onervaren jonge meid rond te lopen. Eigen inzet en verantwoordelijkheid worden direct verwacht en je krijgt zo de kans om je daarin ook te bewijzen. Leeftijd speelt geen rol.

Van teksten redigeren tot het geven van workshops

In de afgelopen 5 maanden heb ik me in meerdere aspecten van kennismanagement verdiept. Elk project is anders, dus maak je altijd weer kennis met iets nieuws. Zo heb ik een tijd voor een Nederlandse bank gewerkt. Daar heb ik teksten geredigeerd en schrijvers gecoacht. Daarnaast werkte ik voor een internationale hypotheekverstrekker. Daar gaf ik voor het eerst, samen met een collega, een schrijfworkshop aan de projectleden. Na de workshop was het tijd om de kennisbank te vullen met nieuwe artikelen. Mijn taak daarin was weer het redigeren van teksten en het coachen van de schrijvers.

Een chatbot voor een betere dienstverlening

Op dit moment analyseer ik voor een andere klant de gesprekken van een chatbot. De chatbot zit aan het einde van de nodige opvoeding, maar raakt af en toe nog in de war. Ik bekijk waar het fout gaat en waarom, zodat onze klant nog betere service kan bieden aan haar eigen klanten!

Geweldige collega's en een geweldige werksfeer

Zo zie je maar dat je nooit stilzit bij TKC digital. Ik was onderdeel van 3 compleet verschillende projecten in 5 maanden tijd en ben nu in afwachting van het volgende. Maar naast al het werk waar je hierboven over hebt gelezen, is er ook enorm veel ruimte voor gezelligheid. Ik heb geweldige collega’s en dat zorgt voor een geweldige werksfeer. Alles mag, niets is te gek.
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Iedereen staat direct voor je klaar, no questions asked. Ik had mij geen betere werkplek kunnen wensen om mij verder te ontwikkelen op het gebied van kennismanagement. 

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*