TKC talk met service content consultant Emma-Jane

Ik ben Emma-Jane, een duizendpoot met een passie voor taal en vormgeving. De afgelopen jaren heb ik als content specialist veel mogen doen voor verzekeraars en financiële dienstverleners.

Over mijn huidige project bij P-Direkt

Op dit moment werk ik aan een nieuwe kennisbank voor P-Direkt. Samen met een gemengd team van contentprofessionals zijn we bezig met het controleren, herschrijven, aanvullen en herstructureren van alle servicecontent.

Dagstart en wekelijks uitdagingen bespreken

Het is soms een hele puzzel om complexe instructies begrijpelijk en behapbaar te maken. Daarom starten we iedere dag met een dagstart en hebben we wekelijks een kalibreersessie. Hierin bespreken we de uitdagingen die we als team tegenkomen. Ook schakelen we vaak met de skill experts van P-Direkt. Hun inhoudelijke kennis in combinatie met onze contentskills leidt tot een kennisbank waarin klanten alle antwoorden op hun vragen eenvoudig en snel kunnen vinden.

Voor het eerst persoonlijk kennis maken met het team

De teamleden van het kennismanagementteam van P-Direkt komen vanuit het hele land. Vanwege corona hebben we nog nooit een fysieke afspraak met het hele team gehad. In november hebben we onze eerste fysieke teamdag met het hele team. Daar kijk ik echt naar uit! Het lijkt me heel leuk om al die bekende gezichten nu eens in het echt te ontmoeten.

Draagvlak en betrokkenheid creeëren zijn musts tijdens een project

We proberen de komende tijd steeds vaker fysiek op de werkvloer aanwezig te zijn als aanspreekpunt voor de klant. We merken dat het lastig is om digitaal draagvlak en betrokkenheid te creëren voor dit project. Het voelt voor veel P-Direkt medewerkers nog een beetje als een ver-van-mijn-bed-show. Daarom gaan we graag face-to-face met hen in gesprek, beantwoorden we hun vragen en laten we ze zien wat zij straks allemaal kunnen doen met het nieuwe systeem. De eerste reacties zijn unaniem positief, dus daar doen we het voor!

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*