TKC talk met service content consultant Jop

Mijn naam is Jop van der Meij en ik werk sinds vorig jaar november als service content consultant bij TKC digital.

Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor taal en het schrijven van verhalen. Bij TKC zet ik deze passie in bij het schrijven en redigeren van teksten voor websites en kennisbanken. Samen met de klant denk ik na op welke manier zij hun informatie het beste kunnen delen. 

Goed begin van het nieuwe jaar

Ik heb veel zin om dit jaar aan nieuwe projecten te beginnen. Voor mij is dit nog een verassing, wat mijn werk extra leuk maakt. Geen dag is hetzelfde!

Hiervoor hielp ik het kennismanagementteam van CBR met het opschonen van hun kennisbank. Zo hadden ze in de loop der jaren een heleboel artikelen verzameld die herschreven of samengevoegd moesten worden. Ik ben erg blij met het resultaat. De klanten en medewerkers van het CBR kunnen nu gemakkelijk de informatie vinden die ze nodig hebben om hun vraag te beantwoorden. 


Informatie vertalen naar makkelijke, begrijpbare teksten

Als service content consultant ben je niet alleen bezig met schrijven en redigeren. Je denkt ook na over hoe je de kennis van de klant zo effectief mogelijk organiseert en uitlegt. Met als doel dat de informatie vindbaar, bruikbaar en betrouwbaar is.
Dat zijn soms best uitdagende puzzeltjes. Gelukkig is het heel leuk om te zien hoe de gecombineerde kennis van jou en de klant een beter resultaat opleveren.

Vaste momenten inplannen om collega's te zien en spreken

Thuiswerken is en blijft natuurlijk een groot onderdeel van het werk in deze tijd. Het gekke daaraan is dat ik mijn collega’s bij de klant niet eens in het echt heb kunnen ontmoeten. Door dagelijks een dagstart in te plannen, hadden we vaste momenten waarop we konden bijpraten. Zo bleven we gelukkig wel op de hoogte van wat er in elkaars leven speelde!  

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*