TKC talk met service content consultant Lara

Ik ben Lara Jeurissen, 26 jaar oud en werk sinds oktober 2021 bij TKC digital als service content consultant. Ik hou ervan om anderen te helpen en een stapje extra te zetten. Wat sommigen niet van mij weten is dat ik tweetalig ben opgevoed, met de Spaanse en Nederlandse taal. 

Bij TKC voelde ik me meteen thuis

Beginnen bij een nieuw bedrijf is natuurlijk altijd spannend en al helemaal tijdens een pandemie. Maar bij TKC digital voelde ik me meteen thuis. Alle collega’s zijn super behulpzaam, open en gezellig. Ik krijg trainingen en workshops om zo het beste uit mezelf te halen binnen het vak en binnen het bedrijf. Daarnaast spreek ik mijn collega’s wekelijks in de vaste Teams vergaderingen en kan ik ze op elk moment bellen met vragen. Deze persoonlijke aandacht en oprechte behulpzaamheid van alle collega’s maakt TKC digital bijzonder.

Eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit

Wat ik ook erg waardeer is de verantwoordelijkheid en flexibiliteit die je vanaf het begin direct krijgt. Zolang je je taken goed uitvoert, goed afstemt met je klant en collega’s, is alles mogelijk. ’s Middags sporten? Prima. Werken vanuit huis? Ook goed.

Alle aspecten van kennismanagement komen aan bod 

Het werk is super afwisselend en erg leuk. Je werkt voor verschillende klanten en hebt bij elk project andere taken. Tijdens mijn project bij een bedrijf dat Biocontrole uitvoert, heb ik veel artikelen herschreven. Daarmee hebben we de kennisbank opgevuld met bruikbare informatie voor de medewerkers. Ondertussen heb ik een project bij een Nederlandse bank. Hier ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van feedback die binnenkomt op artikelen in de interne kennisbank. Dit houdt in dat ik veel aan het uitzoeken en puzzelen ben. Daarnaast informeer ik medewerkers van de bank over storingen en nieuws. Als laatste, ben ik bezig met het inbouwen van nieuwe artikelen.

Omdat elk project anders is, maak je kennis met alle aspecten van het kennismanagement vak. Er valt een hoop te leren en er is veel ruimte om te groeien.

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*