TKC talk met service content consultant Luka

Ik ben Luka Engelen, 25 jaar en werk sinds februari als service content consultant bij TKC. Al van jongs af aan heb ik een passie voor lezen, teksten en schrijven. Een baan als service content consultant is me dus op het lijf geschreven! Ik schrijf en redigeer teksten, coach schrijvers en geef trainingen.  

Een nieuwe baan vanuit je eigen woonkamer

Toen ik begon bij TKC was thuiswerken de norm. Het was dus geen makkelijke periode om te starten bij een nieuwe werkgever. Je leert al je collega’s online kennen en het is lastig om een goede band op te bouwen. Dat dacht ik tenminste, maar dat pakte gelukkig heel anders uit! Al vanaf het begin voelde ik me onderdeel van het team en had ik het gevoel dat ik mijn collega’s écht leerde kennen, ondanks dat we elkaar niet fysiek zagen. Gelukkig heb ik inmiddels iedereen in het echt ontmoet en veel leuke dagen op kantoor gehad.  

Mijn projecten bij Univé en Achmea

Na mijn inwerkperiode ging ik aan de slag bij Univé. Een grote klant met veel uitdagingen. Mijn collega’s David en Rosanne zaten al een tijdje op het project en leerde me alle ins en outs. Bij Univé geven we workshops, schrijven we teksten, maar zijn we vooral bezig met het coachen van schrijvers en het redigeren van teksten. Om de paar maanden wisselen de schrijvers, dus we leren veel nieuwe mensen kennen. Een extra pluspunt! 

Bij Achmea schrijf ik vooral zelf teksten en help ik anderen waar nodig. Weer een heel ander project dus! Dat maakt het werk ook zo leuk. Je leert veel organisaties kennen, ontmoet nieuwe mensen en doet elke dag ander werk. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je je geen dag verveelt. Je staat altijd aan en wordt telkens opnieuw uitgedaagd.  

Op naar een jaar vol real life ontmoetingen

Nog even en dan gaat het nieuwe jaar weer van start. En hoe dat jaar eruit gaat zien? Dat is nog een verrassing. Ik hoop dat ik voor een hoop leuke nieuwe klanten mag werken en meer trainingen ga geven. Met name trainingen in real life. Dat is zoveel leuker dan digitaal! Je leert mensen echt kennen, gaat de interactie aan en bouwt makkelijker een band met mensen op. Het is even afwachten wanneer het weer mogelijk is, maar ik kijk er nu al naar uit!  

Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*