TKC talk met service content consultant Samira

Ik ben Samira, 26 jaar en geboren in hartje Amsterdam. Ik werk al een enige tijd met veel plezier bij TKC digital. Door mijn rol kom ik met verschillende bedrijven in contact. Mijn werk vind ik afwisselend en uitdagend, omdat iedere opdracht anders is.

Communicatie om klanten te helpen 

Ik vind het erg interessant hoe je een klant kan helpen met goede communicatie. Dan bedoel ik communicatie op de juiste plek én op het juiste moment. Zo bind je klanten aan je merk. Taal is daarbij een perfect middel en laat dat nou één van mijn passies zijn.

Begin dit jaar kon ik deze ervaring bij een opdrachtgever in de financiële sector toepassen. Dit vond ik een tof project. Ik hield me onder andere bezig met: het dagelijkse beheer van de kennisbank, het oppakken van feedback op artikelen, het in de gaten houden van de mailbox en het redigeren van teksten. Naast de toffe projecten houd ik mij ook bezig met interne werkzaamheden voor TKC digital. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor onze marketinguitingen. Ik zorg ervoor dat de teksten vindbaar, bruikbaar en goed leesbaar zijn voor elk kanaal.

De ervaring van de klant staat centraal

Ik heb een aantal jaar in de retail gewerkt. Een geweldige klantervaring stond centraal in de branding, marketing en het fysieke klantcontact. Hier heb ik veel van geleerd. Ik zoom graag in op het fysieke klantcontact. Door de juiste tone of voice te gebruiken en het tonen van interesse maakte ik een goede indruk bij de klanten. Dit kan ik deels meenemen in mijn rol als service content consultant. Hoe? Door mij in te leven in de klant. Ik ga na wat de behoefte is van de klant en welke informatie nuttig is. Spreken in de taal van de klant is ook belangrijk. De klantvraag beantwoorden heeft voor mij pas echt waarde als de klant mijn antwoord ook 100% begrijpt.

Dé tip die ik aan onze klant meegeef

De tip die ik wil meegeven aan onze klanten sluit aan op het verhaal hierboven. Mijn tip is kort maar wel krachtig: ken je doelgroep. 
Wil je ook deel uitmaken van Team TKC? Bekijk de vacatures via de onderstaande button!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*