Tkc snack verbonden

Verbondenheid op afstand: hoe TKC een sterke teamcultuur onderhoudt

In een wereld van digitale uitwisselingen en korte ontmoetingen biedt één team koppig weerstand tegen het verliezen van een sterke teamcultuur. En dat zijn wij, team TKC! Om onze klanten van dienst te zijn, zijn we vaak buiten de deur. We zien elkaar daarom niet vaak en toch kom je zelden een hechter team tegen. Het geheim achter onze sterke cultuur? Dat lees je hier.

De persoonlijke aanpak

Elke TKC’er zegt het: we staan altijd klaar om elkaar te helpen. Of het nu gaat om het brengen van een frisse blik, het meedenken over oplossingen, of het bieden van een luisterend oor op het persoonlijke vlak. We delen onze successen en uitdagingen met elkaar in virtuele of persoonlijke ontmoetingen. Daardoor heerst er een veilige sfeer en een gevoel van verbondenheid. Daarnaast hechten we veel waarde aan een menselijke aanpak. En we zijn er altijd voor elkaar, zowel op leuke als minder leuke momenten.

Thuis op kantoor

Wanneer we niet op locatie bij een klant zijn, genieten we van de warme sfeer in onze fijne kantoorvilla in Baarn. Het voelt letterlijk als thuiskomen. De eerste die 's ochtends binnenkomt heeft namelijk de belangrijke taak om het koffiezetapparaat aan te zetten en de lichten aan te doen. Er heerst een ontspannen sfeer, waarbij we elkaar om de beurt van koffie of thee voorzien.  
Om klokslag twaalf uur staat iedereen op voor de traditionele wandeling naar de supermarkt, gevolgd door de gezellige lunch aan de stamtafel. We delen hier onze verhalen, stellen vragen en leren elkaar zo steeds beter kennen.

Naast de evenementen die TKC organiseert, zijn er ook initiatieven vanuit het team. Vaak gaan we bijvoorbeeld samen eten, sporten we in onze sportruimte op kantoor of waaien we uit op het strand (met of zonder hond). Er zijn zelfs af en toe trips naar het buitenland!

Onze kracht 

Terwijl de magie van samenwerkingen met grote bedrijven ons drijft, vormen we met elkaar een sterke thuisbasis. Hierdoor kunnen we het beste van onszelf geven, bij onze klanten én binnen TKC . Word je enthousiast als je dit leest en kom je graag meer over ons te weten? Stuur ons dan een bericht!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*