Wat is kennismanagement? Download nu het whitepaper en je weet alles!

9 mei 2022

Elke klantenservice is uniek, en toch ook weer niet. Want natuurlijk verschillen de onderwerpen waarover klanten contact opnemen en is de ene klantenservice een stuk groter dan de andere. Maar overeenkomsten zijn er ook, want wie wil nou niet het aantal telefoontjes naar de klantenservice verlagen? Zorgen voor blije klanten, doordat ze in één keer het juiste antwoord krijgen? Of dat zij dat antwoord gemakkelijk zelf kunnen vinden?

Toch lukt dat niet altijd. Het goede antwoord op de vraag is moeilijk te vinden voor klanten én medewerkers bijvoorbeeld. Of klanten krijgen zelfs het verkeerde antwoord. Hierdoor stijgt het (herhaal)verkeer en raken klanten en medewerkers gefrustreerd.

Zo behaal je je doelen

Tijd voor actie! Het goede antwoord vind je namelijk alleen makkelijk en snel als je je informatie op orde hebt. Dit regel je door goed kennismanagement. Wat dat precies inhoudt en wat je daarvoor moet doen lees je in het whitepaper Wat is kennismanagement?.

Dit bereik je met goed kennismanagement

Jij wilt toch ook je kennis op orde? Daarmee bereik je dat je klant sneller, beter en in één keer het juiste antwoord krijgt op zijn vraag. En daar wordt iedereen blij van, want:

 • Het herhaalverkeer neemt af, want de klant hoeft niet nog eens te bellen
 • Je medewerkers hebben meer tijd voor de meer complexe en persoonlijke vragen
 • Je klanten én je medewerkers zijn meer tevreden!

En niet alleen dat. Je krijgt ook nog eens beter inzicht in de klantvraag, waardoor je je service nog verder kunt verbeteren. Wil jij dat ook? Download dan het whitepaper.

  Download het whitepaper

  Zorg ook dat je klanten en medewerkers makkelijk informatie vinden en download het whitepaper via onderstaande knop. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, want we love to help you!

  © 2022 TKC digital

  Delen

  Nieuws en kennissnacks

  Aanmelden voor nieuwsbrief

  Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

  Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*