Zo helpt de Freshdesk Kennisbank je klanten snel aan het juiste antwoord

7 maart 2022

Om de vragen van je klanten juist te beantwoorden, moet je kennismanagement goed op orde zijn. Om je daarbij te helpen levert TKC digital de Freshdesk kennisbank. Zo wordt het makkelijk om je medewerkers én klanten van de juiste informatie te voorzien, op het juiste moment. De Freshdesk kennisbank heeft drie unieke eigenschappen die het je klanten makkelijk maken.

1.    Door proactieve content loop je altijd een stap voor

Natuurlijk, als de klant een vraag stelt, dan geef je daar antwoord op. Een één-tweetje. Maar het is nog beter wanneer je de klant een stap voor bent. Bijvoorbeeld doordat je weet dat de klant na een bepaalde vraag bijna altijd dezelfde vervolgvraag stelt. Dan geef je die informatie toch ook meteen? Zo help je de klant pas echt vooruit!

2.    Met antwoorden in de juiste context voelt de klant zich begrepen

Om het goede antwoord te geven, moet je eerst begrijpen wat de vraag is. Vervolgens geef je in de juiste context het antwoord. Zo laat je zien dat je weet waar de klant het over heeft en die voelt zich daardoor begrepen.

3.    Zelflerend vermogen zorgt voor steeds betere resultaten

Stilstand is achteruitgang. Daarom moet je steeds verder verbeteren. De Freshdesk kennisbank doet dat op basis van gebruikergegevens. Welke artikelen in de kennisbank worden vaak geraadpleegd bijvoorbeeld, en welke bijna nooit? Of welk artikel wordt standaard na een ander artikel bekeken? Ook welke woorden klanten gebruiken als ze hun vraag stellen is belangrijk, zodat de antwoorden steeds meer worden gegeven in de taal van de klant.

Meer voordelen van de Freshdesk kennisbank

Natuurlijk is het belangrijk dat de kennisbank je klanten zoveel mogelijk helpt. Maar ook aan jou en je medewerkers is gedacht. Zo heb je bijvoorbeeld één bron voor al je kennis en zie je door de standaard rapportagemogelijkheden direct wat er goed gaat en wat je moet verbeteren. Natuurlijk kun je de kennisbank super smooth integreren met andere TKC Fresh-tools. Zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Lees meer of vraag een gratis demo aan

TKC digital levert de Freshdesk kennisbank en CRM en helpt je met implementatie op maat. Onze ervaren Freshworks consultants en technical engineers richten het systeem in op jouw specifieke wensen. Wij trainen je medewerkers en leveren support waar nodig.

Wil je meer weten? Kijk dan even op de website. Je kunt daar ook (gratis!) een demo aanvragen. Heb je specifieke vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We love to help you!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*