Zo maak je je service content 100% klantgericht

17 oktober 2022

Hoe weet je of jouw service content klantgericht is? Pas wanneer je klanten snel het juiste antwoord krijgen op hun vraag, via welk kanaal dan ook! Dat kan alleen als je teksten goed vindbaar zijn en geschreven in de juiste tone of voice. Maar ook als ze consistent, gestructureerd en helder geformuleerd zijn. Denk je dat jouw service content nog wel wat beter kan? Volg dan onze training Klantgericht Content Schrijven.

Met de training Klantgericht Content Schrijven wordt jouw content beter dan ooit

Wij helpen je graag met het schrijven van de allerbeste content. Dat leer je tijdens de training klantgericht content schrijven. In deze training helpen onze ervaren content consultants je niet alleen met het schrijven van foutloze teksten, maar delen ook hun praktijkervaring. Zo verbeter je snel je eigen content skills! 

Wat leer je tijdens de training?

Wij passen onze training altijd aan jouw situatie aan, zodat je er het meeste aan hebt. Onderdelen die bijvoorbeeld aan bod komen zijn:

  • Welke doelen wil je bereiken en hoe sluit je content hierbij aan?
  • Hoe schrijf je consistent voor verschillende kanalen?
  • Wat is een Content Service Guide en hoe gebruik je die?
  • Hoe schrijf je optimaal voor SEO?


Korte basistraining of liever de uitgebreide versie?

Wil je het liefst zelfstandig aan de slag en heb je alleen een zetje nodig in de goede richting? Of ben je juist op zoek naar intensieve begeleiding zodat je zeker weet dat je je doelen bereikt? Wij hebben een passende training voor iedereen.

Volg de basistraining van een halve dag en je kunt daarna direct zelf verder. Of kies voor de uitgebreide training van twee dagen en we begeleiden je tijdens het hele proces. 

Meer informatie lees je hier. Of neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor een training op maat.  We helpen je graag. 

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*