Zo zorgt Oracle Service Cloud voor blije klanten en productieve medewerkers

15 augustus 2022

Blije klanten is voor je customer service afdeling prio nummer 1! Iedereen doet dagelijks zijn stinkende best om dat voor elkaar te krijgen. Toch is het soms lastig om klanten snel en in één keer het juiste antwoord te geven. Bijvoorbeeld als de klant al eerder contact heeft opgenomen via een ander kanaal. Of als er met deze klant nou nét wat bijzonders aan de hand is waar je als medewerker geen weet van hebt.

Daarom kun je wel wat technische hulp gebruiken die het voor klanten en medewerkers en klanten makkelijker maakt. Dat kan met Oracle Service Cloud.

Altijd het juiste én hetzelfde antwoord met 360 graden klantbeeld

Om de klant snel het juiste antwoord te geven, heb je informatie nodig. Dat is aan de ene kant natuurlijk inhoudelijke kennis over het onderwerp van de vraag. Aan de andere kant moet je ook achtergrondinformatie van de klant hebben. Wie is hij (of zij), welke producten of diensten neemt hij af en is er al meer contact geweest? Oracle Service Cloud combineert beide als volledig CRM systeem met een geïntegreerde kennisbank.

Zo heb je:

  • Channeling en routering van contacten naar de juiste medewerker
  • Ondersteuning voor alle klantcontactkanalen
  • Een 360 graden klantbeeld en een volledig overzicht met contact-historie

Hierdoor weet je wie contact opneemt en kun je de klant direct het juiste antwoord geven. Of dat nou via de website, self-service portal, mail, telefoon, chat of de klantenservice is. En komt de klant er via de self-service kanalen niet uit? Dan zorgt Oracle Service Cloud dat de klant naadloos overgaat naar een medewerker die hem of haar verder helpt.

TKC digital is Gold Partner van Oracle Service Cloud

Wil je meer weten of aan de slag met Oracle Service Cloud? We love to help you! We helpen je met de implementatie en zorgen voor support.

De voordelen:

  • TKC digital helpt met een implementatie op maat
  • We leveren ervaren Service Cloud consultants en technical engineers
  • Samen richten we het systeem in, op de voor jouw organisatie best mogelijke manier
  • We trainen de medewerkers
  • We leveren support waar nodig

Bovendien helpen we je graag met continu verbeteren. Naast de 200 (!) standaard rapportages die Oracle Service Cloud biedt, hebben we zelf een super handig dashboard gebouwd. Daarmee zie je de allerbelangrijkste informatie in één oogopslag.

Meer weten of een vraag?

Ben jij op zoek naar een tool die je helpt om klantcontact verder te optimaliseren? Om je medewerkers de juiste hulp te bieden bij hun werk? En klanten snel het goede antwoord te geven over alle kanalen heen? Dan kan dit wel eens de oplossing zijn!

Neem contact met ons op en vraag wat je wilt.

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*