Razend enthousiast over de online workshop Klantgericht content schrijven

Vanaf half maart werkt bijna heel Nederland vanuit huis vanwege het coronavirus. Op dat moment hebben we meteen op de nieuwe situatie ingespeeld. Zo hebben we al onze workshops aangepast, zodat onze klanten ze ook digitaal kunnen volgen. We heten niet voor niets TKC digital tenslotte. Ondertussen gaven we al veel verschillende online workshops en de deelnemers zijn razend enthousiast.

Enthousiaste deelnemers aan de online workshops

Patricia de Wilde is Knowledge Specialist bij VodafoneZiggo. Ze was één van de eerste deelnemers aan onze online workshop Klantgericht content schrijven. Na afloop kregen we van haar deze reactie:

Mijn complimenten. Het is een lange workshop en wegens Corona ging dit digitaal. Chapeau hoe jullie de opdrachten ook digitaal kunnen laten uitvoeren, dat maakt het heel dynamisch en interactief. Tijdtechnisch was het heel erg goed te doen en werd er regelmatig even een korte break gehouden. Ook de complimenten hoe het lukt om dit met enige tijdsdruk te doen. Er is ruimte voor discussie maar toch werd het gered om elk uur een korte break te hebben.

We vinden dat natuurlijk ontzettend leuk om te horen. Voorlopig gaan we dan ook gewoon door met onze gewone én digitale workshops.

Schrijf in twee dagen goede content met de workshop Klantgericht Content Schrijven

Dat goede content belangrijk is weet je waarschijnlijk als geen ander. Wij helpen je in deze online workshop om je teksten zo klantgericht mogelijk te maken. Zo leer je in de juiste tone of voice te schrijven, maar ook kijken we naar de vindbaarheid en bruikbaarheid van de content. Ongeacht of het voor de kennisbank, de website of een andere bron is.
Samen maken we een Service Content Guide, waarin we de richtlijnen van jouw organisatie vastleggen. Op die manier werken jij en je collega’s ook in de toekomst op dezelfde manier aan jullie content. 

Volg ook één van onze workshops

Heb je interesse in de workshop Klantgericht content schrijven? Je leest meer over deze interactieve training op onze website. Je kunt ook je gegevens hieronder achterlaten en we nemen direct contact met je op. Naast deze workshop bieden wij nog veel meer andere andere workshops aan, zowel digitaal als op locatie.

Meer info Workshop klantgericht content schrijven:


 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *