Tkc snack workshop KCS website

Schrijf je beste teksten met de workshop Klantgericht Content Schrijven

24 juli 2023

Vinden jouw klanten én medewerkers altijd makkelijk en snel het juiste antwoord op hun vraag? Ze zoeken dit antwoord meestal op verschillende plekken, zoals de website, je kennisbank, maar ook in werkinstructies en de chatbot. Je servicecontent moet daarom vindbaar en bruikbaar zijn, en bovendien consistent.

Tijdens de workshop Klantgericht Content Schrijven leer je hoe je (micro)content op zo’n manier schrijft, dat het juiste antwoord altijd makkelijk te vinden is. Vanuit één bron, via elk kanaal.

Tweedaagse training geeft je een kickstart

Wij helpen je graag om snel resultaat te boeken. Als we beginnen met de workshop, bespreken we eerst het type content dat je onder handen wilt nemen. Ook bepalen we samen het doel, zodat je weet waar je naartoe werkt. 

Natuurlijk delen we de beste tips & tricks voor snel resultaat én stellen we een Service Content Guide op, waarmee je zorgt dat ook toekomstige content aansluit. En heb je een chatbot? Dan besteden we daar extra aandacht aan.

Dit ga je leren tijdens de workshop:

  • Schrijven van goed vindbare en bruikbare content
  • Optimaliseren van teksten voor SEO en SEA
  • Laat inhoud en vorm op elkaar aansluiten
  • Schrijven met de juiste tone of voice die aansluit bij jouw klanten
  • Zorgen dat je (micro)content altijd consistent is

Workshop of verkorte cursus online

De training Klantgericht Content Schrijven geven we bij jou op locatie, en gaan dan praktisch aan de slag met je contentredacteuren en kennisbeheerders. Natuurlijk kun je de training ook volledig online volgen, zodat je in thuiswerktijden aan de slag kunt met het goed vindbaar en bruikbaar maken van je content.

Meer informatie over de workshop

Is de workshop Klantgericht Content Schrijven ook iets voor jou en je collega’s? Lees dan hier verder, of neem contact met ons op. We love to help you!

© 2022 TKC digital

Delen

Nieuws en kennissnacks

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events van TKC digital!

Ja, ik accepteer de voorwaarden en privacy policy.*