Service Tomorrow


Service Tomorrow

Ben jij bij hét service event van 2019?

300+ CX professionals. 4 keynotes. 7 klantcases. 30 upcoming professionals.


Service Tomorrow

De behoefte aan excellente service wordt groter. Klantgedrag verandert, nieuwe banen vervangen bestaande banen en technologische ontwikkelingen gaan harder dan ooit. Maar gaat alles straks vanzelf? Hebben we geen callcenter medewerkers meer nodig? Schrijft een bot het antwoord op vragen die je klanten stellen zelf? Neemt technologie service over van mensen?

Daarover gaat deze inspirerende middag. Richard vertelt hoe hij de toekomst van service ziet met een speciale key note over het effect van digitale veranderingen op service. Arno legt uit wat alle buzz words, zoals AI, deep learning en machine learning precies betekenen en hoe je deze toepast in de praktijk. Tinky legt uit hoe technologie en mensen niet zonder elkaar kunnen. Als klap op de vuurpijl vertelt Caspar hoe hij dit in de praktijk toepast.

Benieuwd hoe andere klanten hier mee omgaan? Die staan voor je klaar op onze klantenmarkt om hun verhaal met je te delen. Je kunt ze allemaal spreken door hun kraampjes te bezoeken.

Technologie creëert nieuwe banen. Daarom nodigen we een groep studenten uit die Richard kan challengen over de arbeidsmarkt van morgen. Daarnaast is dit een uitgesproken kans voor een goed gesprek tussen student en de aanwezige organisaties.

De experts, onze klanten en de studenten maken deze inspirerende middag mogelijk en zorgen dat je morgen concreet aan de slag kunt!
Zien we je op 9 mei?4 Keynotes


Richard van Hooijdonk vertelt over maatschappelijke problematieken en veranderingen met betrekking tot service

Richard van Hooijdonk inspireert tijdens Service Tomorrow mensen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, ondernemen en consumeren.

Denk bijvoorbeeld aan de manier waarom de customer experience steeds verandert. Hij vertaalt deze door te kijken naar de bedrijven en instanties die hiermee geconfronteerd worden met een steeds meer eisendere klant en uiteindelijk naar de consument die dag in dag uit een seamless journey verwacht en de veranderingen in AI die hierin een rol zullen spelen.

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard is regelmatig op televisie te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws, RTL Boulevard en te horen op BNR waar hij het programma ‘Mindshift’ presenteerde.


Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk
Trendwatcher & Futurist


Arno Nienhuis

Arno Nienhuis
TrendActor


Wat is AI? En hoe pas je dat toe op service?

Arno is een digital innovator en gedreven om het verschil te maken voor mensen en organisaties. Getting things done met inzet van nieuwe innovaties. Dat is wat hem motiveert. Artificial Intelligence gaat een enorme impact hebben op ons werk en de manier waarop we klanten bedienen. Arno zal op een inspirerende wijze uiteenzetten wat artificial intelligence technieken als machine learning, deep learning, NLP betekenen en op welke wijze je deze inzet om relevant te blijven voor je klanten in het digitale tijdperk.


Digital Service

Aansluitend op Arno en Richard legt Tinky praktisch uit hoe je de digitale veranderingen kan toepassen in de wereld van service. Wat is nu echt datagedreven werken en wat is de rol van omnichannel kennismanagement in deze veranderingen? Hoe gebruik je bijvoorbeeld speech intelligence en hoe kunnen contactcenters hiervan profiteren?


Tinky Bart

Tinky Bart
CEO bij TKC digital


Caspar Jacobs

Caspar Jacobs
Channel Manager Customer Relations bij Marktplaats


Technology says yes!

Van klassieke klantenservice naar klantenservice van de toekomst. Blijven we steken in onze klassieke rol of benutten we het potentieel met behulp van hedendaagse technologie? Caspar Jacobs van Marktplaats vertelt over de Human Factor in dit verhaal en hoe zij deze queeste ervaren.Netwerken en klantenmarkt

Service Tomorrow brengt je in contact met 300 CX professionals die allerlei organisaties vertegenwoordigen en die veel van elkaar kunnen leren. Allemaal hebben zij hun eigen case en lessons learned. Wij brengen je in contact met andere bedrijven die voor jou interessant zijn en tegelijkertijd staan 7 van onze klanten voor je klaar om hun case met je te delen.

Mede mogelijk gemaakt door onze klanten:


Locatie en tijdstip


 De WesterLiefde in Amsterdam

Klönneplein 4-6 1014DD, Amsterdam

 

Je bent op 9 mei vanaf 12:30u harte welkom en
om 17:00 sluiten we af met een borrel.Schrijf je in!


Deelnemen aan deze inspirerende middag is gratis.