Vanwege vernieuwde richtijnen die zijn afgegeven door het RIVM, zijn we genoodzaakt een nieuwe datum in te plannen voor het event. Maar omdat wij TKC digital zijn, willen we je natuurlijk niet helemaal met niks laten zitten. Daarom houden wij op 16 april tijdens de lunch een virtuele virusvrije Service Tomorrow show! 

Dit is een verkort programma met presentaties van al onze sprekers begeleid door onze tafelheer Sydney Brouwer. Hoe leuk is het als we elkaar alsnog virtueel ontmoeten?

Laat je ons weten of je er virtueel bij bent?

Later dit jaar ben je natuurlijk van harte welkom op het fysieke event!


Voornaam *

 

Achternaam *

 

E-mail *

 

Telefoonnummer *

 

Bedrijfsnaam *

 

 
 

 Service blijft veranderen. De klant verwacht steeds meer. Maar hoe houd jij je klant tevreden? En hoe zorg je ervoor dat je aan die verwachtingen blijft voldoen? Tijdens Service Tomorrow kijken we naar innovaties op het gebied van service. Samen met onze klanten kijken we naar de toekomst. 

 

16 april van 12.00 – 13.00About Service Tomorrow

300+
CX professionals

Inspiring
Keynotes

Many
Customer Cases


Keynotes

Bekijk de keynote sprekers van Service Tomorrow 2020


Alexander is Co-founder en CEO van OBI4wan en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van klantenservice. Hij is gepassioneerd om organisaties te helpen hun klantenservice naar een hoger niveau te tillen: “Mijn passie is het continu blijven verbeteren van customer service processen, door het combineren van technologie en menselijke interactie.”

Alexander richt zich nu op de internationale groei van OBI4wan en het implementeren van AI in alle productoplossingen. Zijn vrije tijd wordt ingevuld met paardenkracht, zowel het dier als de kunstmatige paardenkracht in Britse auto’s.

Verder is hij geregistreerd COPC (internationaal gebruikt operations management systeem voor het omgaan met klantcontacten) en gecertificeerd WCSO (wereldwijde organisatie voor klantenservice).

service tomorrow spreker alexander preso copy

Aljan de Boer is Head of Inspiration bij TrendsActive. Hij inspireert en adviseert organisaties hoe ze hun klanten beter kunnen begrijpen en bedienen.TrendsActive vertaalt sociaal-culturele trends naar toepasbare strategieën om organisaties te helpen relevant te blijven. Naast zijn werk bij TrendsActive is hij bestuurslid bij het Platform Innovatie in Marketing (PIM).

service tomorrow spreker aljan preso copy

Tinky Bart, CEO van TKC digital vertelt over de strategische impact van service in een tijdperk van technologische veranderingen.

Hoe zorg je dat je relevant blijft in service door alle technologische veranderingen? Waar gaan we naartoe en hoe speel je in op alle innovaties om de klantvraag in één keer goed te blijven antwoorden? Goede service leveren heeft een directe impact op de manier waarop organisaties met hun klanten omgaan en de resultaten die ze willen behalen. Hoe leuk is het als je proactief met je klant kan acteren en hun direct, consistente informatie kan bieden die je klant op dat moment nodig heeft!

service tomorrow spreker tinky preso copy

Coen van Hees (25) Founder en Managing Director van Story of AMS. 

Hoe blijf je relevant en bouw je je merk? 

service tomorrow spreker coen preso copy

René Rateischak is Head of Ecosystem & AI voor de APG GroeiFrabriek. De GroeiFabriek is de innovatie afdeling van APG en de grootste pensioen dienstverlener van Nederland. Om leiderschap te behouden en competitief te blijven richten zij zich op innovatie in een open ecosysteem. René is verantwoordelijk om nieuwe en innovatieve samenwerkingen te vinden op het gebied van Fintech, Artificial Intelligence, Robo advisory, Blockchain en nieuwe manieren van klantinteractie. In zijn rol brengt hij interne en externe stakeholders bij elkaar, begeleidt hij nieuwe experimenten en draagt hij bij aan het opbouwen van de AI competentie binnen APG.

service tomorrow spreker rene preso copy

PROGRAMMA

12:00 – 12:45 Techmarkt & inloop

12:45 – 14:05 Keynotes

14:05 – 14:55 Pauze & bezoek Techmarkt

14:55 – 17:00 Keynotes

17:00 Networking & Happy HourTechmarkt

Raak geïnspireerd op de Techmarkt bij Service Tomorrow! Ontdek de nieuwste innovaties en technologieën!


OBI4wan biedt dé tools voor webcare, chatbots, media monitoring en media insights!

De all-in-1 partner op het gebied van online klantenservice, chatbots, reputatiemanagement en data-analyse.

OBI4wan biedt award-winning oplossingen en services voor reputatiemanagement, actiegerichte inzichten uit data, customer experience, chatbots en artificial intelligence.
Wij maken innovatieve technologie toegankelijk en bieden naast gebruiksvriendelijke tools ook uitgebreide services als onderzoek en data-analyse, strategieontwikkeling en training.


Freshworks Inc. provides innovative customer engagement software for businesses of all sizes, making it easy for teams to acquire, close, and win customers for life.

The Freshworks cloud-based suite of products is designed to work tightly together to increase collaboration and help teams better connect and communicate with their customers and co-workers. The products provide a 360-degree view of the customer, are ready to go, easy to use, and offer a quick return on investment. 


Know what your customers are saying, how it relates to your transactional data, and how your business is responding

Are you…

  • optimising your business with actionable insights?
  • missing out on the intelligence to close more deals?
  • adhering to brand and regulatory compliance guidelines?
  • delivering the best quality customer experience?
  • able to automate mundane tasks?

Contexta gives you the intelligence to manage customer interactions, improve staff performance, spot opportunities and reduce business costs


Wij zorgen dat klantcontact werkt!

In de digitale wereld van vandaag is persoonlijk klantcontact waardevoller dan ooit. Wij zetten de norm als het gaat om bereikbaarheid en klantgerichtheid in de Benelux markt.Jouw uitdagingen vertalen we naar schaalbare en flexibele concepten en we bieden succesvolle oplossingen die winstgevend geïmplementeerd worden en beheersbaar zijn.Sponsors - met athand en Oracle