TKC Café: Speech Intelligence

TKC-cafe-andrew-en-prins

TKC Café: Speech Intelligence

Donderdag 18 april 2019 was er weer een editie van het TKC Café. Andrew White is CEO van Contexta360 en vertelde ons alles over de techniek en opties van Speech Intelligence in relatie tot kennismanagement.

Waar speech intelligence meestal ophoudt bij transscriptie van spraak, gaan ze bij Contexta verder. Een datagedreven analyse door artificial intelligence om een compleet beeld van de klantinteractie te krijgen. Hun AI platform analyseert de transscriptie op compliance, sentiment, onderwerp, effectiviteit en customer experience. Zo wordt data optimaal gebruikt en komen we achter de échte klantvraag. Voor bedrijven geeft dit inzicht in de klantinteractie en veel mogelijkheden voor een betere service.

De klant verwacht steeds meer en bedrijven staan continu voor de uitdaging om te voldoen aan deze verwachting. Hoe hoger de verwachting, des te belangrijker kennismanagement wordt. Inzicht in de interactie met de klant wordt daarom nog belangrijker dan dat het al is. Contexta heeft al een flinke vernieuwende stap gemaakt om uitgebreid dit inzicht in kaart te brengen en Andrew heeft hier tijdens deze inspirerende middag uitgebreid over verteld.

We sloten de middag af met een borrel en een hapje!

Benieuwd naar komende TKC Cafés?

Een aantal keer per jaar organiseren we het TKC Café. In een informelere setting nodigen we een gastspreker uit om te vertellen over ontwikkelingen in actuele onderwerpen, zoals Speech Intelligence. We bieden de mogelijkheid om vragen te stellen en na te kletsen. Lijkt het je interessant om hier eens bij te zijn? Houd ons dan goed in te gaten! We kondigen altijd ruim van te voren het TKC Café en het onderwerp aan.

Benieuwd naar onze andere evenementen?

Door het jaar heen organiseren wij diverse evenementen met verschillende thema’s. Nieuwsgierig welke dit zijn? Bekijk het op onze evenementenpagina.

Service Tomorrow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *