TKC Talk met Franca

Franca is onze business consultant, die op technisch gebied ook aardig uit de voeten kan. Zo weet ze bijvoorbeeld alles over chatbots. Naast het zorgen voor een goede chatbot conversatie, babbelt ze ook leuk weg in een gezellig gesprek face to face!

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jij precies bij TKC digital doet?      
Franca Knijff
Mijn naam is Franca Knijff, ik ben getrouwd met Martijn en wij wonen samen met onze 2 rode katers Grüner en Verde in Utrecht. Ik werk als Business Consultant bij TKC. Dat is een ruim begrip. Ik houd me bezig met de technische invulling van de klantvragen. Concreet betekent dit het inventariseren van de wensen en eisen en daarvoor de best mogelijke oplossing bedenken.

Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met chatbot ontwikkeltrajecten. Dit varieert van de initiële workshop “Waarom wil ik een chatbot?” tot aan het daadwerkelijk programmeren van de Oracle Digital Assistant.                                                                             

Hoe ben je bij TKC terecht gekomen?         
Via mijn vriendin Esther! Ik was op zoek naar een nieuwe baan en zij kende Tinky (CEO, TKC digital) van vroeger. Ik was op dat moment al redelijk ver in de procedure bij een andere organisatie, dus het was zaak snel kennis te maken. Enig probleem was dat Sander en Tinky op dat moment in Las Vegas zaten voor een Oracle conferentie.

We hebben toen mijn sollicitatiegesprek maar ’s avonds, via Facetime gedaan en een half uur daarna besloten met elkaar in zee te gaan. Dat kenmerkt zo enorm TKC digital! Flexibiliteit, kansen zien en niet twijfelen, maar doorgaan!                                                            

Op welk project ben jij heel trots en wat zou jij heel graag willen doen?          
Ik ben heel trots op mijn allereerste chatbot. Deze van de grond af op te bouwen en op te voeden om vervolgens te zien dat je echt een conversatie met haar kunt voeren; briljant!
Wat ik nog graag wil doen? Slagen voor het Oracle Service Cloud (OSC) Admin examen. Maar ik ben realistisch en weet dat ik daar nog héél véél voor moet leren.                                              

Hoe ziet een werkdag als Business Consultant er uit binnen TKC digital?             
Heel divers! De ene dag ben ik op klantlocatie voor een workshop of overleg. De volgende dag ben ik op kantoor in Baarn, om samen met collega’s nieuwe ideeën uit te werken of aan een project te werken. De dag daarop werk ik thuis, om een chatbot te bouwen of te studeren voor OSC.                                                                                                                                     

Wat maakt jou een échte TKC’er?  
Het altijd willen helpen. Alle collega’s zijn iedere dag bezig om onze klanten te helpen nog succesvoller te worden. Daarbij kom je soms in een voor jou vreemde rol terecht, maar dat maakt het juist heel interessant. We vormen met z’n allen de radartjes die de machine laten lopen.                        

Wat weten wij nog niet van jou?
Heel veel, haha! Maar je kunt alles aan me vragen, hoor.

Waarom heb je een snowboard meegenomen?       
Martijn en ik zijn allebei dol op snowboarden. We gaan 2 tot 3 keer per jaar een weekje ‘buiten spelen’. De frisse berglucht, de gemoedelijke sfeer, de vers knisperende sneeuw; heerlijk!

We genieten ook zeker van de après ski, met de veelal hilarische liedjes en de talrijke biertjes; maar ’s avonds liggen we wel vroeg op bed. We willen de volgende ochtend weer op tijd bij de liften zijn!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *