TKC Talk met Joost

Daar is Joost, onze Marketing Manager! Deze voetballende Utrechter vertelt je alles over de marketing binnen TKC digital!

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jij precies bij TKC digital doet?
Zeker weten! Mijn naam is Joost Masmeijer, 31 jaar en ik werk als Marketing Manager bij TKC digital. Al mijn hele leven woon ik in Utrecht. Hier heb ik het heel erg naar mijn zin en het bevalt zo goed, dat ik hoop hier de rest van mijn leven te blijven wonen.

Het mooie aan mijn baan bij TKC digital is dat het nooit saai is, erg dynamisch qua activiteiten die ik uitvoer en dit resulteert in afwisselende werkdagen. Als marketeer houd ik mij namelijk bezig met de marketing van TKC van A tot en met Z. Zowel on- als offline. Zo zijn er dagen waar ik volop bezig ben met het voorbereiden van evenementen maar ook dagen waarop ik mij op het online vlak bezig houd. Dan schrijf ik artikelen voor op onze site en die promoot ik dan via onze andere communicatiekanalen.

Hoe ben je bij TKC digital terecht gekomen?
Twee jaar geleden ben ik via een recruiter bij TKC digital terecht gekomen. Op dat moment was ik mij aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en legden zij precies op het juiste moment contact met mij. Vanaf dat moment ging het vrij vlot en heb ik een mooie kans gekregen om voor TKC te gaan werken.

Waar ben jij heel trots op binnen TKC digital en wat zou jij heel graag nog willen doen?
Waar ik met name trots op ben is dat ik met mijn collega Meriam een heel goed tandem vorm en dat wij, in de twee jaar dat ik hier werk, een mooie groei hebben meegemaakt en de marketing binnen TKC een stuk professioneler hebben ingericht. Waar ik hier met name trots op ben is dat wij inmiddels veel kunnen doormeten zodat onze marketinginspanningen langzaam ook gekoppeld worden aan opbrengsten.

Waar ik mij dit jaar met name op richt is campagnegericht werken binnen TKC. Aan het einde van dit kalenderjaar hoop en ga ik er dan ook vanuit dat we op dit vlak ook weer mooie stappen hebben gezet.

Wat maakt jou een échte TKC’er?
Tsja, wat is een échte TKC’er? 😊

Waarom ik goed binnen TKC pas is omdat ik een leuke dosis humor en teamwork meebreng.

Wat weten wij nog niet van jou?
Dat ik sinds afgelopen januari mijn deeltijd masterstudie Bedrijfskunde heb afgerond. Hier ben ik de afgelopen 2,5 jaar erg druk mee geweest naast mijn werk bij TKC. Het volgen van een dergelijke opleiding was altijd al een droom van me en die heb ik weten te realiseren. Hier ben ik stiekem erg trots op en waar ik over het algemeen niet mee te koop loop.

Waarom sta je op de foto met een voetbal?
Naast mijn vriendin is voetbal mijn grote liefde. Dit mooie spel, speel ik dan ook drie keer in de week en ik zou geen week zonder kunnen. Voetbal brengt mij waar ik veel van houd in het leven: sport, gezelligheid en vriendschap.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *