TKC Talk met Kees

Onze huisDJ Kees vertelt je alles over wat hij bij TKC doet. Hij deelde zijn verschillende passies met ons en vertelt over een onvergetelijke ervaring.

Bij TKC reis ik als Business Consultant stad en land af om ons servicecontent-woord te verkondigen. Ik help bedrijven bij alle stappen van het TKC 10 stappenplan. Dat kan een visie en strategie sessie zijn of het herschrijven van servicecontent. Ik woon sinds een halfjaar in Rotterdam en ben nog druk bezig hotspots in kaart te brengen. Bij mooi weer vind je me op de racefiets of op een terras en bij slecht weer binnen achter een schildersdoek. Oja en mijn naam is Kees Scherpenisse.

Hoe ben je bij TKC digital terecht gekomen?
Da’s een leuk verhaal! Ik werkte bij de ANWB Alarmcentrale aan een kennisbank-project. And guess who I ran into? Tinky Bart. Projectleider. Liefde op het eerste gezicht is misschien wat overdreven, maar ik vond haar aanpak meteen leuk. Na het project werd ik kennisbeheerder, contentschrijver en kenniseigenaar. Een aantal jaar later ging er van alles kriebelen. Ik wilde op wereldreis, een volgende carrièrestap en Den Haag werd me te klein. Ik belde Tinky op. Ze kon me niet met álles helpen, maar naar een business consultant was ze wél op zoek. Nadat ik de andere punten ook van mijn wensenlijst kon strepen, trad ik in 2017 in dienst bij TKC.

Op welk project ben jij heel trots?
Ik ben trots op onze pro deo opdracht bij Rotterdam Dorst. Daar gebruiken ze nu onze kennisbank voor hun vrijwilligers. Op die manier profiteren zij van elkaars kennis om Rotterdammers onder de armoedegrens snel en goed te helpen. Mooi toch?

Hoe ziet een werkdag als Business Consultant er uit binnen TKC digital?
Als het even kan sta ik vroeg op om wat te sporten. Ik kijk in mijn agenda ‘waar ga ik heen vandaag?’ In de auto zing ik keihard mee en werk ik een tweede gedeelte van mijn ontbijt weg. Aangekomen bij de opdrachtgever ondersteun ik met workshops of onze ervaringskennis om goede keuzes te maken. Daarmee kan onze klant hún klant dan weer beter helpen.

Wat maakt jou een échte TKC’er?
Ik ben nieuwsgierig en heb een brede interesse. Het geeft me een goed gevoel om anderen te helpen met de kennis die ik heb opgedaan. Daarnaast: ik houd van gezelligheid en fietsen en ook daarbij ben ik bij TKC aan het goede adres.  

Wat weten wij nog niet van jou?
Een paar jaar geleden ben ik van Nederland naar Istanbul gefietst. Onvergetelijke ervaring! Je krijgt bewondering voor je omgeving als je dagen achter elkaar in de natuur fietst. Wat ik er verder van heb geleerd? You get what you give en je bent tot meer in staat dan je denkt!

Waarom zit je zo cool met een koptelefoon voor een Spotify-scherm?
Muziek is mijn drugs. In Spotify ben ik constant bezig nieuwe muziek te ontdekken en toe te voegen aan 1 van mijn zorgvuldig samengestelde playlists. Op ons kantoor in Baarn heb ik mijzelf de rol van DJ aangemeten en mag ik onvermoeibaar mijn muziek afspelen! 😉

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *